Monday, November 01, 2010

Churp Churp yang COMEL

Posted by annazanariah at 11/01/2010 01:05:00 PM



Hye~ Hari ni dah 1 November. Sekejap je kan? Dah masuk study week! Sebagai entri 1st untuk November ni, Anna nak share sesuatu dgn U all. Actually Anna pun baca dari blog cik kasih. Then, trus klik SINI untuk daftar jugak... So far, masih pening2 lalat dengan benda ni. Ehhek! Jom kita tengok apa ada..







1: U all boleh view slide kat sini untuk tau camne kaedah pengiklanan dibuat. Sebenarnya CHURP CHURP ni adik kepada Nuffnang! Sebab tu la kayoooo.. Banyak duit tu..

2: Boleh pilih nak iklan via facebook atau twitter atau kedua2nya sekali. Anna takde twitter, so guna FB la. Tu contoh ayat2 iklan yg menarik!

3: Dapat RM100? Kalau ada rezeki dan peluang, setiap bulan boleh dapat RM100.

4: Apa tunggu lagi? Jom daftar churp churp kat SINI. Heheh.. 





5: Kalau dah siap daftar, kita akan jadi CHURPER. Comel kan? =)

6: So, status untuk authorization bergantung kepada akaun apa yg kita ada. Anna aktifkan iklan di FB je la.. Siapa yg ada dua2 lagi bagus..

7: Kat sini tugasan atau assignment yg akan diberikan. Anna baru je mendaftar, so takde tugasan pape lagi. Nanti kalau dapat tugasan, kita akan create iklan untuk tujuan promosi di fb atau twetter kita tu..

8: Dah buat tugasan, adalah upahnya. Kalau nuffnang, RM50 dah dapat cash out kan, tapi dgn churpchurp ni RM100 okey! So, gambatte ne!


Yuk! Join ramai2...

1 comments on "Churp Churp yang COMEL"

kasih suci on November 1, 2010 at 2:27 PM said...

comelkan burung churpchurp ni...hehehe...jom kita sama2 kumpul duit churp2 pulak...menarik kan...

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal