Saturday, November 06, 2010

Cerita Hujung Sem | Part II

Posted by annazanariah at 11/06/2010 04:38:00 PM
Salam 1 Malaysia

Hope U all semua sihat la ye.. Ni sambungan daripada PART I ke ea? Entah la, tak tau nak letak tajuk ape.. Alhamdulillah, berkat doa ibu bapa, rakan2, pensyarah.. akhirnya siap juga thesis. Rasa cam dah pindahkan seketul batu yang selama ni terbeban dalam kepala! Lega sgt alhamdulillah..




Tapi masih ada lagi perkara yang rumit perlu diselesaikan.. Dua paper untuk final exam. Memandangkan carry mark tak begitu bagus, final ni mmg kena pulun habes.. Banyak topik lagi yg belum cover. Kadang2 terlalu banyak nak dibaca sampai jadi malas. Oooohhh... Helpp meeee!!!



Next week Anna akan bercuti selama seminggu kat kampung. Jumpa parents mmg buatkan hati tenang. Ye lah, tanpa mereka.. Anna tak sampai la ke sini.. Terima kasih untuk keduanya sebab menyayangi diri ini.. Jumpa adik2 yang kebetulan dah bercuti. Bestnya.. Rindu.. Rindu.. Rinduuuuu...




Hmmm.. Rasanya stop sini dulu la.. Rasa segan nak menempek kat blog U all setelah sekian lama menyepi. Maafkan Anna sebab terlalu sibuk sampaikan tak sempat BW kat blog U all.. Anna sentiasa ingat U all tau. still sayang semuanya.. InsyaAllah, ada kesempatan waktu nanti Anna akan kembali aktif.. Special thanks jugak untuk KAK SAL yang tak jemu2 melawat Anna even Anna tak sempat balas kunjungan pun... Siap komen2 entri lagi.. Love u much sis. Hope we can meet one fine day! =)


~ Pen off~

4 comments on "Cerita Hujung Sem | Part II"

sweetsal on November 6, 2010 at 8:43 PM said...

nama akak ada kt sini, terima kasih la atas ingatan, terharu pulak, akak memang suka baca blog kawan2 spt anna, cik tom dan ramai lagi lah yg mana sempat akak singgah...hehe

annazanariah on November 6, 2010 at 10:33 PM said...

@sweetsal... that's a compliment.. thanks sis...

padin on November 7, 2010 at 4:38 PM said...

selmat bercuti ngee

annazanariah on November 7, 2010 at 6:49 PM said...

@padin.. thanks.. weekend ni balik kg.. yeay!

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal