Wednesday, August 11, 2010

Keputusan Pemenang Anna's Birthday Giveaway

Salam Ramadhan Kareem~

Alhamdulillah, selesai sudah GA Birthday Anna ni.. Sepanjang 15 hari berlangsung telah menyenaraikan 114 orang peserta. Thank you for your support. Terharu tau.. sebab Anna budget mungkin dalam 30 orang je akan join. Maklumlah 1st time anjurkan GA ni. Tapi, Anna excited sgt bila kawan2 sudi join..

Maaf seandainya sepanjang anjuran GA ni ada perkara yang tidak memuaskan hati, dan terdapat kekurangan samada secara sedar atau tak. Satu lagi, Anna mmg berjanji Anna sendiri yang akan buat cabutan bertuah tu kan? tapi disebabkan penyertaan yang melebihi 100 org, Anna terpaksa gunakan khidmat en RANDOM.ORG. Harap U all tak berkecil hati ea.. Jangan serik tau nak join kalau Anna anjurkan lagi suatu masa nanti.. :) Macam biasa setiap pertandingan ada kalah, ada menang. Yang menang, tahniah diucapkan, yang kalah juga tahniah sebab mencuba, lain kali boleh cuba lagi... ~

************************************************************

Dua pemenang yang bertuah tu adalah...
.
.
.
.
.
.
.
*drum roll*
.
.
.


Nampak tak? hehe.. klik untuk besarkan..

Sape yg menang tu? Ahaks.. Hmm.. disebabkan Anna berbesar hati hari ni sempena MY BIRTHDAY, Anna nak tambah lagi dua pemenang.. Zasss!!!
.
.
.
.
.
.

*drum roll lagi*
.
.
.


Sape pulak yang dapat tu? Klik la kalau tak nampak.. hehehe..

OK, selesai sudah pengumuman pemenang GA Anna yang tak seberapa ni.. Kat bawah ni gambar hadiah yang Anna janjikan. Barangan Avon yang akan dipos secepat mungkin~ Kepada pemenang semua, silalah bagi (1) Nama penuh, (2) alamat, (3) no tel via my email: sitizanariah_307@yahoo.com. TQ~



Barangan Avon tersebut adalah;


1. Glimmersticks Eye Liner .28g
2. Pink Magic Lip Balm 4g
3. Imari Velvet Purse Concentre 9ml
4. Imari Classic Purse Concentre 9ml
5. Black Leather Pocket Edition 10ml
6. Black Suede Pocket Edition 10ml


Sekian.. Selamat berpuasa... :)

29 comments:

amira said...

er..sapo yang menang nih??
sebab..org bernombor tu tak kuar pon namanya di sidebar??

annazanariah said...

sorry.. skrg dah boleh.. sebab b4 ni hide jap.. huhu..

Pemenang adalah org bernombor: 37, 58, 9 dan 3..

Cute MuM said...

ala... tak bertuah gak...
xperla... mesti ada rezeki nnt...

tahniah...

Cute MuM said...

ala... tak bertuah gak...
xperla... mesti ada rezeki nnt...

tahniah...

anin said...

alhamdulillah ada rezeki anin di sini
terima kasih shout kat shot box yee

EiJa ZaQuaN said...

Tahniah kepada pemenang...

ermmm..nmpaknya hari ni xde luck lg la..hehe.

Anonymous said...

aaa..mesti sipi2..hehee..tahniah kepada pemenang.. :)

Momma Mia said...

Tahniah kpd yg bertuah

De'din said...

tahniah kepada yang menang..

btw, salam ramadhan

mohon maaf andai pernah melakukan kekhilafan sepanjang mengenali anda di bdunia blog ini!

semoga ramdahan kali ini lebih bermakna

Amyza_nia said...

tahniah kepada pemenang
salam ramadhan kepada semua
:)

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

ala..kak lin no 38 la..sipi2 je..hehehe takpe, nanti buat GA lagi ye.. :)

Selamat berpuasa sayang~

kakyong said...

salam ramadhan...

owhhh. belum ada tuah nampaknya di sini...

Tomato Gurl's Life said...

ala xmenang..huk3...
pe pun tahniah kat 4 orang pemenang tu ye :)

elza said...

uhuk...

x menang la...

anyway, tahniah pada yg lain

AROL DSHW said...

yeah!
alhamdulillah, rezeki 1 Ramadan.
okay, arol sudah email.

Selamat berpuasa! :)

amira said...

hehe.. den bertuah pun.. anyway.. tq kak..

tiefazatie said...

tahniah..ifa xde rezeki nie..

♥♥♥zakiah♥♥♥ said...

zakiah xbertuah.. heee..
xpe...xkisah...
hehe
selamat berpuasa ye...
:))

.s.o.f.i.a. said...

caner aku bley tak menang nie....??? he he..... bila nak buat laie...??? nak try laie...... =)

ninazarina said...

ahaha...tak menang la. 15 is just not my lucky no. :) ape-ape pun, tahniah pd semua yg menang. lain kali leh join lagi! hehe..

annazanariah said...

thanks semua yg sudi join.. kalau ada kawan2 yg belum tau result ni tlg bgtau ek.. tak sempat BW... hhehe..

InsyaAllah, ada rezeki anna buat lagi.. terfikir nk buat contest lak. tgk la nanti. nak cari hadiah best skt. hehe..

salam ramadhan semua.. :)

anOOan said...

7 is suppose to be my luckiest number. tapi........uhuk. len kali ajak la lagi ya.mane tau len kali timbukl tuah. tenkiu~hee

kimmy said...

Tahniah utk pemenang..
yang tak menang (macam saya) sila cuba lagi tahun depan.hehehe.(harap2 Anna buat lagi GA mcm ni eyh)

:D

congrat to u too anna..:)

nadiah said...

tahniah buat semua pemenang..

♥cutebabygirl♥ said...

x bertuah..sedih~ ;(

annazanariah said...

yg tak bertuah, jgn sedih2 tau.. insyaAllah, akan ada lagi GA yg menanti.. fuhh.. suspen jgk kan 1st time anjurkan GA ni.. dah ada pengalaman ni, len kali buat lagi yg lebih baik.. doakan ada rezeki nak anjur lagi tau.. :)

rara HAHA said...

kak anna, sorry da lame tk jenguk2 blog!
saya tk berapa la dgn email.
kak anna ade fb tk?
send detail kat fb je bole?

annazanariah said...

rara.. baru terbaca awaknye msg ni.. ok, add kat fb ye.. cian awak, dah lama menunggu... :)

annazanariah said...

alhamdulillah.. semua pemenang dah respon..

tahniah sekali lagi kepada:

anin, rara, wanzi dan arol..

:)