Saturday, August 14, 2010

Blog Review: PADINNO.COM

Sambil minum kopi di PADINNO KOPITIAM, timbul idea nak review 1 blog ni, blog yang mana boleh dipertandingkan blog paling popular di alam maya.. Hehehe..



Blog mana lagi kalau tak lain tak bukan... padinno.com la. Apa yang menarik kat blog ni? Anna rasa ramai yang dah sedia maklum dengan kewujudan blog encik Padin ni. Beliau ni sangat friendly. That's why la siap buka kedai kopi. U all suka melepak? Suka? tak suka?  ish.. ish.. Ada yg cakap melepak tu buang masa, tak berfaedah.. Tapi bagi anna, tak salah lepak-lepak asalkan lepak yang menambahkan ilmu pengetahuan.. Contoh tempat lepak yang best, kat padinno.com ni la.. Sambil minum kopi, berkenalan dengan bloggers lain, dah macam family. Masing2 dengan background yang tersendiri, bertukar2 cerita, kongsi ilmu, nasihat, pengalaman dan macam2 lagi la.. Setiap hari mesti ada pengunjung menyinggah minum kopi sehinggalah wujudnya geng pengopi tegar. Tegarkah? ekekeke...~

Bagi yang belum pernah menyinggah, jom la try singgah. Nanti boleh apply untuk jadi pengopi tegar. Ada member card lagi tau. Tak jumpa? U all scroll sampai bawah, then akan jumpa PADINNO KOPITIAM ni..


Selain best 'lepaking', Anna juga suka baca tips2 berguna yang ada kat PADINNO.COM ni.. Maklumlah, Padin ni seorang tenaga pengajar, jadinya penulisan beliau banyak memberi panduan yang berguna untuk semua. Gaya penulisan yang bersahaja, tidak perlu berpeluh nak berfikir susah-susah, dah dapat maksud yg tersurat dan tersirat yg ingin disampaikan. 


Apa lagi yang U all tunggu...? Jom kita view blog kuning kekuningan ni.. Heehhehee... Bersamamu..~

Kepada semua geng pengopi tegar, best la lepak ngan U all. Sporting, understanding, caring and loving. Wahhhh... gitu..! :) To Padin, semoga berjaya dan terus berjaya dalam menjadi pendidik. Teruskan aktiviti blogging ni dengan penuh kesabaran dan ikhlas. Semoga persahabatan antara kita semua kekal selamanya.. Wish you all the best!

18 comments:

NuSaNa NoSa 91 said...

hi kak anna.. ^_^

aigoo~ bhy klu padin bc ni.. kembung jap lg.. ^_^

.s.o.f.i.a. said...

me tak nah sampai sana laie.... tapi now jugak akan kuterjah....

annazanariah said...

heheh.. kembung? lawak lah..

jom terjah blog beliau.. :)

padin said...

Salam Anna hehe

ehemm sempat lagi Keen mengumpat tu hehe..

Ok Anna, gudluck for u..

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

wahhhh anna chaiyokkkkkkkkkkk

++***hana zaty**++ said...

salam


the most popular person ever, padin! hehe....

lame da xborak2...ngeeee

annazanariah said...

padin: Thanks cikgu! hahaha.. jgn kembung lak. bak kata keen..

miss: chaiyok.. gambatte..

hana: tu la. lama tak berborak2 kan? skrg mata ni ngntuk awal lak. kul12 je dah nk tido. hehe..

padin said...

Salam Anna

Entri ni bernilai RM20

Tahniah

tehr said...

saya selalu juga ke tempat padin
tapi saya suka teh
hehehe

annazanariah said...

salam padin, wah.. dah ada pemenang ke? thanks.. thanks.. best2.. :)

annazanariah said...

tehr.. anna juga suka teh. lebih2 lagi green tea no sugar. hirup suam2 panas.. mmg feel~ =)

Afiq said...

hehe kite sama la anna..tahniahhh~! :D

xangonila!! said...

salam anna...hehehe..wang besar jugak ni.

tahniah!!;-)

annazanariah said...

afiq and zaer, congrats to both of you.. :)

♥cutebabygirl♥ said...

1st time tau psl blog tuh~

annazanariah said...

ye ke.. kalau camtu rajin2 lah singgah blog PADIN tu, boleh berkenalan dengan tuan blog yg peramah tu.. :)

Tomato Gurl's Life said...

cik tom tak pernah lagi pergi sana..1st time dengar..pasni leh pergi minum kopi kat sana plk...hehe

annazanariah said...

ok cik tom.. jom gi minum kopi kat sana. bgtau cik tom ni kwn anna... mintak diskaun kopi kaw2 punye. mahal sikit la harga kopi kat sana, tapi best. hehehheee...