Tuesday, October 12, 2010

Thanks Nuffnang! || Love You

Assalamualaikum~

Hope U all sihat la ye. Anna, alhamdulillah, sihat.. Hari ni rasa sangat hepi! Hehehe.. Actually ada dua perkara yang buatkan Anna hepi.




Pertamanya, cek dari Nuffnang dah sampai semalam. My mum called semalam bgtau ada cek sampai kat rumah. Yeah! Ni adalah 1st cek dari nuffnang. Even RM tak la banyak cam U all, tapi hepi sangat sebab aktiviti berblog ni dah mendatangkan hasil. Kiranya duit untuk Raya Aidiladha la kot kan?? Pasni nak kumpul banyak2 dulu la baru cash out.



See? Anna cash out sejak 24 Ogos lagi. Lama jugak kan nak sampai?


FYI, buat masa ni masih ada empat BE yang still setia melekat di blog Anna. Alhamdulillah, rezeki. Yang dah jadi ME lak ada dua. yang tu tak lama. adalah dalam 2  minggu je kat blog Anna. Best sgt setakat ni dah 9 BE sudi menyinggah di blog Anna.. (Ada kawan cakap, kalau kita buat entri tentang Nuffnang, BE, ME, pihak  nuffnang akan detect! Will give advantage la kan. Why not we give a try kan?)



Even lately dah jarang buka blog, encik nuffnang yang baik hati tetap terus menyediakan BE untuk Blue Crystal  ni... That's why I love u.. :)



Perkara kedua yang buatkan Anna hepi hari ni adalah sebab hari ni merupakan presentation terakhir untuk sem ni. Tak sabar lak nak tunggu kelas kul4pm ni. Pasni boleh focus 100% kat thesis! Lega sangat. Syukur Ya Allah, Engkau telah memberikan diri ni seribu satu rasa dan perasaan.. Cemas, resah, rumit, gelisah, runsing, tertekan dan akhirnya gembira. Alhamdulillah~~


10 comments:

kasih suci said...

bestnye da dapat cek..nnt leh la blanje..hehehe

kobEj0rdan~ said...

nak tny la, bape viewer sehari ea utk mendapatkan BE??:P

saya ni baru bejinak dgn nuffnang:P

Ellen said...

wah...anna ada begitu banyak BE..ellen jeles giler ni....anna mcm jarang kan BW...hmm...nak usaha lebih lps ni..hahaa

belalang hijau said...

wah bestnyer bnyk BE...
pasni sure nuffnang lagi syg kay blog annazanariah.blogspot.com

Tomato Gurl's Life said...

banyak BE..tahniah!

sweetsal said...

tahniah anna..berapa dapat rm tu,,bagitau la..jangan malu2..hehe

annazanariah said...

@ kasih suci.. alhamdulilah.. rezeki.. dapat cek time2 hujung sem ni.. hihi..

annazanariah said...

@ kobEj0rdan~
dulu mmg anna maintain UV supaya lebih 100 je stp hari. tapi lately dah jarang berkesempatan, kadang2 50 pun tak sampai.. huhu

semoga awak juga dapat pendapatan nuff nnt~~~

annazanariah said...

@ Ellen..
ellen, jgn la jeles pulak, sikit je dapat tu..
ha'ah, skrg dah jarang BW..
bz dgn study..
chaiyok! usaha lagi ellen..

annazanariah said...

@ belalang hijau.. thanks.. hopefully camtu lah.. semakin hari semakin sayang giru.. hehe..

@ Tomato Gurl's Life.. thanks dear.. cik tom skrg pun dah otai blog ea.. tahniah jugak.. =)

@ sweetsal.. thanks kak.. malu la saya nk bgtau. bukan bnyk pun. heeee~~