Saturday, June 19, 2010

Promotion for my new BLOGSHOP~

Posted by annazanariah at 6/19/2010 11:26:00 AM
Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Anna dengan berbesar hati nak jemput U all semua 
ke butik maya Anna bertempat di 
Biasanya kalau baru masuk rumah buat makan2 sikit, baca yasin, doa selamat kan? 
Tapi ni kan butik maya, jadi Anna rasa cukuplah dengan doa U all semua untuk kejayaan Anna dalam biz online ni.. 
Actually, before ni Anna berbiz ni menggunakan medium facebook je.. 
Tapi memandangkan ada kesempatan untuk Anna melancarkan blogshop, 
Anna ambil lah kesempatan ni...





Kepada semua blogger, jom la singgah usya2 koleksi kat butik Anna. 
Please spread the news ya.
 Buat masa ni koleksi Anna banyak tertumpu for all beautiful lady in the world *U all la tu*. For gentleman, jgn risau... InsyaAllah, ada rezeki Anna akan tambah koleksi ye.

Semoga usaha yang baik ini akan diberkatiNya, InsyaAllah~




Salam sayang daripada Anna,

Muuwwahhh!!

0 comments on "Promotion for my new BLOGSHOP~"

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal