Saturday, June 19, 2010

ZaiKuLiM'S 1St GiVeWaY

Posted by annazanariah at 6/19/2010 09:26:00 AM


~STICKY ENTRY~
SAMPAI 22.06.2010


Selamat pagi semua~

Tadi masa Anna berblogwalking, Anna terjumpa GA ni.. I likeee..
Ngeh3.. Apa yang menariknya hadiah untuk pemenang GA ni 
akan disponsor oleh 5 beautiful lady.. 
Rasanya sempat lagi Anna nak join.. Hehehe..
OK, setiap GA sure ada syaratnya kan?
So, let's check it out!
.
.
.
.
1. Jadi follower PENGANJUR: ZAI KULIM ini   
dan blog konco2 zai selaku penaja bersama GA nie..
taknyah letak dlm bloglist pun takper..letak pun ok jer.... ~ DONE..

2. Buat satu entry pasal giveaway ni bertajuk “ZaikuLim's 1st Giveaway
dan ber ~STICKY MODE~
SAMPAI 22.06.2010(INI PENTING!!!) ~ BAIKKKK hihihi

3. Tepek banner giveaway ini kat entry dan kat side bar...jangan lupa link back kat entry ni tau! ~ Bisa diatur..

4. Tinggalkan link entry dan no yg korang minat dari no1 -100 kat bahagian comment entry ni  Kalau tinggal kat chatbox atau entry lain,zai  tak akan terima tau… ~ hopefully number yg Anna minat tak ada org amik lg..

Senang aje kan?? Tarikh tutup giveaway ni ialah pada ~ yup, senang je.. ^_^

22 JUNE 2010
jam 12.00 tghari

0 comments on "ZaiKuLiM'S 1St GiVeWaY"

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal