Friday, December 17, 2010

Jalan-jalan cari makan | Part Three

Assalamualaikum dan selamat tengahari.. dah makan? Anna belum lunch lagi.. jap2 lagi nak kuar jalan2 cari makan lagi. Sekarang ni nak update JJCM part 3. hehehe.. Dah boleh geng dengan Serina Ridzwan ni.. 

Semalam kami dinner kat Restoran D'One Steak. Dekat je.. Seksyen 6 Bangi. U all yang area Bangi ni sure tau, kat simpang jalan je. Senang nak jumpa.Ada pelbagai pilihan menu yang menarik, tapi yang special tentulah western food kan? bagi yang tak gemar wastern food, jgn risau. Sebab ada juga nasi, sizzling noodles dan macam2 lagi lah.. Minuman pula, ada jus buah-buahan, kordial, minuman berkarbonat dan minuman panas. Pilih aje, makan dan bayar. Harga, tak terlalu mahal. Sebab satu hidangan western dan jus buah lebih kurang RM15 je. Ok la kan? Yang penting halal, sedap dan kenyang... =)

Memandangkan terlalu ramai orang kat restoran semalam, siap ada one group student celeb birthday lagi, kami tersipu2 nak bergambar. Gambar sikit jek. Hehe.. Ok la jugak kan.. Layaannnnn je...



Anna order: Chicken Grilled + Honey Dew Juice
Dina order: Chicken Maryland + Water Melon Juice
Dessert: Two scoop of ice cream (strawberry and choc)


Sekian~

4 comments:

kasih suci said...

Amboi...asyik makan je ea...iskh3..

annazanariah said...

heheh,.,, dah gumuks lagi ni tau. esok makan lagi. kenduri kak aishah..

kasih suci said...

xpe2...awak gumuks sorang2 ea...sy suke...hihihi

Anonymous said...

senang berkunjung ke blog anda..
semoga sukses selalu..
Butuh tulisan-tulisan seputar peternakan,
silahkan kunjungi
REPOSITORY UNAND