Friday, December 03, 2010

Hobi Baru

Wahhh.. bersemangat betul sejak menemui hobi baru ni.. Bermula petang semalam (2 Dec) Anna nak mengasah bakat dalam kemahiran baru ni. Kuikuikui...Maklumlah, kraftangan mmg fail, tapi kalau keras-tangan mmg bereh! Tapi apapun, Anna percaya kat mana ada kemahuan kat situ ada highway (merosakkan peribahasa sikit sebab nak menggambarkan betapa luasnya jalan yang ada kalau kita nak buat sesuatu tu)...

Nak tau ape hobi baru Anna ni.. Adeh! Baru try pertama kali dah cop jadi hobi. Ape2 je lah kan. Yang penting puas hati sangat2 bila dapat tengok hasil 'keras-tangan' ni.. hehe. Nak tau ape? Scroll bawah lagi..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Ni ha... takde la cantik.. 1st time buat kan...


amacam? cun tak? sangat berbangga la kalau Anna boleh buat camtu. Heheh.. Ni kes salah upload gambar la.. Yang ni bukan Anna yang buat. Kat bawah ni baru betul2.. Jom tengok, kasi komen2 sikit. Kata2 pembakar semangat ke.... =)



ha... yang ni baru betul2 hasil kerja-tangan Anna... Yang basic ni pun ambik masa lebih kurang 5 jam nak siap. Tu pun sebelah lengan baju je.. Jap lagi baru nak sattlekan lagi sebelah. Memang agak tidak kemas di situ ye. Saya budak baru belajar, kalau salah tolong tunjukkan. Huh! Excited nak buat design lain lak pasni. Siap la baju2.. Jadi mangsa eksperimen pasni... Lalalalala...

Pen off!


7 comments:

.:QiLaH:. said...

ok la 2 k.ana...kemas (^_^)

padin said...

baguslah anna, boleh teruskan lagi tu, hee..

kasih suci said...

wah...ingatkan yg purple tu ana gak yg buat...hehehe...

actually, cantik...nnt leh la p blaja ngan Ana...

annazanariah said...

@ Qilah... hehehe.. kalau tengok betul, ada gak yang tercacat sikit.. hehe. yang awal2 tu.. dah lama2 sikit, laju la sikit,,, =)

@ padin.. insyaAllah.. akan diteruskan.. thanks... ;)

@ kasih suci.. yg purple tu simple je.. tabur je. tapi kena ada beads yg sesuai.. boleh, nnt kita gi bli beads, buat sesama k.. best tau.. sambil2 tgk TV ke DVD ke, buat sulam manik...

lissaliyya said...

da kemas da tu...
da byk latihan, nnt blh jd beaders lak...
jgn lupa follow blog2 beaders...
good luck with beading!

ctkah samsudin said...

wah... hebat la... nk tempah la klu gtu... hehehe

annazanariah said...

@ lissaliyya... tu la.. kena banyak buat latihan n banyak tengok tuto beading. pasni boley jahit manik sendiri kat baju. best2..

@ ctkah.. mana da hebat. baru 1st time. nak tempah? sanggup ke baju tikah tu dijadikan eksperimen. tak cantik nanti camne.. hihihi..