Wednesday, December 01, 2010

Perkahwinan Idaman

Posted by annazanariah at 12/01/2010 10:48:00 PM
Assalamualaikum.. Hye.. hehehe.. tiba-tiba kuar tajuk PERKAHWINAN.. Maklumlah dah masuk Disember. Bulan yang ramai kawan-kawan mendirikan masjid dan mahligai indah. Wahhh gituu!! 

Banyak undangan nak kena penuhi ni. Tapi yang mana berdekatan dengan Johor je la.. KL pun ok lagi. Tapi yang kat Kedah, Anna mintak maaf banyak2 sebab tak dapat cuti nak balik Kedah. Anna mendoakan kalian semua diberkatiNya dan berbahagia selamanya.

Last week attend kenduri kawen classmate MPB. Farhana namanya. Berkonsepkan arab gitu. Jamuan set beriyani. Fuhhh.. Memang best lah. Anna gi dengan classmate jugak. Miss Fadz and Mrs Joohana.


Perkahwinan Idaman... Sure U all pun ada angan-angan bagaimana perkahwinan dan majlis tautan kasih U all kan? Anna pun ada jugak berangan. Hikhik.. Nak buat kat dewan je sebab tak nak susahkan mak ayah and family nanti nak kena siapkan + kemas2 rumah. Then nak majlis yang sederhana tetapi meriah dan penuh syahdu. Eheh! Camno tu....??? Anna suka sebenarnya konsep kenduri Farhana ni. Simple but nice. =)

Dah la.. yang penting sekarang fokus cari kerja. Sem depan dah nak habis belajar. Bila nak start kumpul duit. Sampai sini dulu.. Pen off~~




Siapa tahu kat mana ada kerja kosong bgtau Anna ye.. hehhe..

4 comments on "Perkahwinan Idaman"

Belalang Hijau on December 2, 2010 at 8:39 AM said...

konsep arab?
hidangan beriyani?
waa...mmg sempoi tue...

kasih suci on December 2, 2010 at 11:13 AM said...

mmm mane gambo pengantinnye?hehehe...

bunyi cam dah x lama dah tu..ehem ehem...

annazanariah on December 2, 2010 at 12:30 PM said...

@ belalang.. mmg sempoi la.. anna rasa lain dari yg lain.. pada pendapat anna, kenduri ni lebih kepada meraikan tetamu sebab dia berhabisan untuk tetamu, bukan pengantin. even tak nampak grand, tapi suasana meriah.. i like...!!

@ kasih suci.. pengantin?? lupe mintak izin nak upload gambar beliau dalam blog.. heheheee..

fairuz on December 2, 2010 at 8:15 PM said...

huhuu. nak kawen gak, tp lom abes blaja. hahah. akak amek kos ape?

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal