Saturday, December 04, 2010

Semudah ABC ke?

Posted by annazanariah at 12/04/2010 07:13:00 PM
Assalamualaikum~
Bosan lak kalau duduk bilik tanpa buat assignment. Hihihi..
Cuba hobi baru, tapi sebab tak pro lagi lambat nak siap.
Dengar kata sem depan lagi mencabar. Ya Allah, permudahkan perjalananku
Esok perlu ke library untuk pinjam novel
Finally siap jugak adjust planner. Maklumlah hujung2 tahun kan..
Gagal merancang adalah kegagalan yang sebenar, jadi rancanglah dengan baik.
Harap2 dapatlah projek best sem depan. Boleh jugak topup duit poket and duit buku.
InsyaAllah, kalau takda aral melintang sem depan last sem, writing n praktikal. Agak banyak kerja perlu dilaksanakan sebelum tamat pengajian. Cabaran sedia menunggu..
Jangan kata cabaran, dugaan dan tanggungjawab pun semakin besar.
Kalau tak da cabaran, tak mencabar la kan.. kuikuikui..
Lambat pula tunggu next week. jeng3.. tak sabarnye..
My fren's wedding dah dekat, hadiah pun blum beli lagi. next week lah jugak.
Nak beli kat Metro Kajang je. Pastu boleh terus pi makan satay kajang.
Ohhh.. lupa lak, nak bgtau next week tu nak gi Kajang. Bercuti seminggu.
Pasni exam ingat nak rajin BW, tapi still tak dapat pay attention jugak. Banyak hal nak kena buat ni.. Fenin.. fenin..
Qaseh... ehh.. ape lak ni.. takde kaitan.. hehe..
Rasanya macam dah takde idea nak tulis ape.. tapi layankan je la..
Sampai Z kot nak tulis. Ye lah, dah mula A, tentulah sampai Z.
Tapi huruf2 yg jarang guna ni yg taktau nak letak ape..
U all ada idea tak restoran apa yg best kat area Kajang, Ampang n Bangi? 
Verangan-angan nak Candle light dinner la pulak.
Walaupun juz makan nasik lemak, kalau makan waktu malam, still la candle light dinner kalau ada lilin dok terpasang atas meja tu. Kan? kan? kan?
X-tau la nak cakap bosan tahap ape kalau tak join aktiviti, mujur Anna ada beberapa kerja yang perlu disattlekan Disember ni.. kalau tak.. haih!
Yang sedang enak bercuti di rumah tu, "saya jeles, OK"..
Z adalah huruf terakhir ke? Fuhhh.. siap jugak contengan mengarut ni.. hahahahaha~




p/s: contengan untuk diri sendiri yg kebosanan mengurung diri dalam bilik. Harap sesiapa yg 'ter'baca jgn termuntah lak.. Dudududuuuu..

1 comments on "Semudah ABC ke?"

Ms sunsWeetz on December 5, 2010 at 3:13 PM said...

wo sampai z tu best2x
kak jom join blogarian....
kamu ditagged

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal