Wednesday, November 10, 2010

Tag from Aqilah

Posted by annazanariah at 11/10/2010 03:31:00 AM
Assalamualaikum dan Selamat Pagi!

Juz nak jawab dan selesaikan tag daripada my lovely sis: AQILAH. Thanks dear sudi tag akak ye. Good luck in ur final exam. Do ur best k.. =)

Ni lah rupa tag yg comel tu...~~

Yg 1st ni award kan? c.o.o.l dan c.o.m.e.l. Tapi Anna tak sure la award ape ni.


Yang ni award jgk..
~ PENGERTIAN AWARD NIE ~ 

PENSEL yang besar
Menunjukkan kesenian yang begitu peka terhadap blog anda dan mencerminkan satu nilai penghasilan.

FILEM bergerak tanpa henti
Menunjukkan AWARD ini di FOWARD kepada bloggerist yang betul-betul layak menerima.

LOGO bulat kelip-kelip
Jika diperhatikan betul-betul, ia adalah manusia yang berkepalakan monitor komputer.
Ini membawa maksud anda adalah seorang yang begitu bijak menguasai dunia alam maya ke globalisasi.


DONE! Terharu lak rasanya sebab dah lama tak buat task dan dapat award. Maklumlah blog ni jarang diupdate skrg.. BTW, thanks again. Bagi blogger2 yg mana singgah blog Anna ni, dipersilakan ambil award ni ye. Best tau. Besar nilaiannya. Semua followers Anna juga dipersilakan taw~ Daaa...

3 comments on "Tag from Aqilah"

.s.o.f.i.a. on November 10, 2010 at 9:45 AM said...

award first tu cantik!!!! =)

belalang hijau on November 10, 2010 at 12:19 PM said...

sempoi la anna...
terbaek!

annazanariah on November 10, 2010 at 2:42 PM said...

@s.o.f.i.a.... ambik la award tu cik pia.. =)

@belalang hijau.. apa yg sempoi? hehe.. belalang pun terbaek! lalalaaa~~

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal