Monday, November 08, 2010

Lucky Number 18181

Salam.. Hya All~

Entri saja-saja.. No idea to write!! Juz nak bgtau je, U all ada perasan tak yang kat bawah page Anna ni ada Anna letakkan TOTAL PAGEVIEWS.. Anna nak bg hadiah kat sape yg dapat capture number favourite Anna tu. Rasanya dah seminggu letak box tu kat situ, tapi blum achieve, maklumlah blog tak femes. Hehhe.. sekarang ni jarang sangat org datang. Performance blog pun dah kurang!

OK la, jgn lepaskan peluang ye. Yes! It's FREEEEEE... Mana tau ada rezeki. Kalau  U all tgk number 18181 tu trs print screen tau. Lalalaaaa.. Juz for fun k.. Kalau number tu terlepas, Anna akan gantikan ngan number lain pulak. Daaa~~



8 comments:

Admin said...

Hehehe.. kalau 88888 Ok gak.. =)

Admin BloggerCrew
http://bloggercrew.in-malaysia.org

kasih suci said...

wow..nmpak gayanye nak kene singgah sini tiap2 hari la ye..ehehhe

afiff edogawa said...

nk edit la... lalala~
tp lpas no tu terlepas la.. klau x kantoi plak.. hehe =P

sweetsal said...

nombor yg bertuah..sape la yang bertuah nanti..hehe

annazanariah said...

@admin... hehe.. bagus jugak cadangan tu.. hehe..

@ kasih suci.. nampak gayanya cik kasih kena la selalu singgah. number dah dekat tu.. =)

@efiff edogawa.. apit, mana aci edit, anna tau hokey.. hehe.. chaiyok3!!

@sweetsal.. hye kak sal... hope akak la yg bertuah tu.. =)

omurice said...

bagus cara ni wat orang selalu terjah cni...ade sape2 nak tolong omu?

annazanariah said...

@omurice.. hehe.. saje je, juz suke2.. omu pun, selalulah terjah ye. mana tau ada rezeki~~ =)

Badrul Hafiz said...

buleh edit la kak.... huhu