Wednesday, October 27, 2010

Saya suka dia, sayang dia..

Posted by annazanariah at 10/27/2010 08:29:00 PM
Saya suka dia sebab dia baik
Saya sayang dia sebab dia sayang saya
Saya setia dengan dia sebab dia pun setia dengan saya..


hehehe..

Siapa DIA yang dimaksudkan di sini..??

DIA tu adalah;

1. My Lovely Dear BLOG: Blue Crystal

Sebab ada blog ni la Anna rajin membaca, menulis dan mengira (3 M, dalam KBSR) ehhe! Pastu tambah kenalan dari seluruh pelusuk negeri dan negara. Even tak selalu berborak, tapi Anna tau, bonding together tu ada.. =)

2. Mr Handsome Nuffnang!

Alhamdulillah, berkat kesabaran dengan kekangan waktu ni, Mr Nuff still tak jemu2 bagi BE untuk Anna. Thanks a lot. That's why la I sayang n suka U. I janji, I sentiasa setia tau. Hahhaa~

Tadi saje je check akaun nuffnang, tanpa disangka ada lagi satu BE melekat kat BC ni. Best bangat sih! Even ada satu tu dah menambahkan jumlah ME, tapi takpe ada pengganti. Yang bestnya BE yang baru ni adalah Pizza Hut Commercial. Baru je mamam semalam ngan kawan2.. Mmg sedap la. Berbaloi..


We all try chicken mushroom. Pepperoni dah habis.



BE Pizza yang menjadikan jumlah BE Anna yang ke-10 untuk BC




Kadang-kadang, kita tak nampak pun rezeki yang Allah dah bagi. Rezeki ada je kat mana-mana, yg penting pandai2 la kita cari. Doa+Usaha+Ikhtiar+Tawakkal, baru la dapat DUIT. Alhamdulillah syukur sangat dengan rezeki yang tidak disangka2 sebelum ni. Thanks to my classmate Mr Omar coz help me a lot to gain more money. Hehhee.. Waiting for another project. Vitamin Cinta at Singapore! =)


4 comments on "Saya suka dia, sayang dia.."

sweetsal on October 27, 2010 at 10:42 PM said...

best nye boleh belanja pizza ni..untung dpt BE lg..rezeki2 tu..

annazanariah on October 27, 2010 at 11:46 PM said...

@sweetsal.. akak la belanja. heheeh.. akak keje kat ne ea? bila2 boleh jumpe kan?

sweetsal on October 28, 2010 at 6:56 PM said...

akak keje kt PH smyih, anak2 dok jauh rasa boring pulak, tu yg keje kt tepi rmh je..hehe...anna nk jumpa blh je..

annazanariah on October 29, 2010 at 12:32 AM said...

@sweetsal... owh semenyih.. insyaAllah, kalau da rezeki boleh set date kan? =) dapat kenal ngan rakan2 blogger. b4 ni penah jumpa dah sorang blogger kat kuantan..

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal