Tuesday, September 21, 2010

Thanks Ellen || Hadiah Dari Sabah

Assalamualaikum..

Hye All~~

Mode: Happy sangat2.. ^_^

Cepat, tak sabar nak bgtau U all ni.. Actually tadi Anna singgah ofis before gi kuliah (dalam kul 3 pm). Semak la senarai nama pos berdaftar. Mmg dah agak akan ada 'sumthing' untuk Anna. Hehehe.. Last week sepatutnya dah boleh ambil, tapi disebabkan kesibukan yang amat sangat, hari ni baru sempat ambil. Bungkusan sampul pos ekspress yang tak sabar nak dibuka. Tak nyempat2 sampai bilik, kat bilik kuliah terus Anna buka. WOW!! Sangat best. Thanks ELLEN... Love u.. Hihihi..~~~

Nak tunjuk kat U all ni hadiah ape yg Anna dapat. Harap U all jangan jeles la ye. Ekekekeee..

v
v
v
v
v
v

Ada 3 hadiah dalam 1. Beg teddy bear itu juga comel!

Nak close up hadiah2 ni lak.

v
v
v
v
v
v


a. Gelang Krystal tone biru yang cantik
b. Key chain sunflower yang cute
c. Brooch Mutiara Sabah yang jelita. Hihihi..


Anna tau nape Ellen bagi key chain matahari. Sebab kami berdua suka bunga matahari. Betul tak Ellen? BTW, thanks again. Semoga persahabatan kita ni last forever.



JikA iNdAh sAtU pErTeMuAn jgN AkHiri dgN pErPiSaHaN,jikA sUCi sAtU pErKeNaLaN JgN cEmAri dgN pEnDuStAan,jikA bErNilAi SeBuAh PeRhUbUnGaN,hArgAiLah iA dgN kEikhLAsaN....

9 comments:

Nur Hayaty said...

tahniah....byknya dapat dr ellen..nak minta lagi lah kat ellen,....hikhik..ok itu tipu...gurau je..hehe

FloEllen said...

hehhee...yaty jan jeles....nanti ellen bg lagi..sebab sampul kecik..salah beli tu pasal sket..

anna...harap suka ngan hadiah yg x seberapa ni...semoga persahabatan kita berkekalan ya..

Nur Hayaty said...

la ada lagi ke..ellen,iter gurau je la...hehhe

annazanariah said...

ellen... thank you very much dear.. sangat suke hadiah2 ellen tu.. :)

yaty.. rezeki kan.. hadiah yaty pun cantik.. :)

SEMOGA PERSAHABATAN KITA NI KEKAL LA YE... love u all! muah..

Tomato Gurl's Life said...

tahniah anna..cntk la adiah tue..cik tom sorang je ke xpublish lg gmbr adiah ellen??hehe...ellen sok ek cik tom buat n publish ek..hehe

Anishaway said...

waaa ! bestnye adiah sis ellen !
nak jugeee

hehe

annazanariah said...

cik tom.. nanti dah publish gitau ea.. hehehe..

annazanariah said...

anish... mmg best.. lalalalalaaaa~

FloEllen said...

anish pon ada..tapi lum sampai kat dia...yuyu pya juga..on d way..hehhee