Monday, September 20, 2010

Hujung bulan yang sangat sibuk!

Posted by annazanariah at 9/20/2010 01:43:00 PM
Hye All~

So sorry sebab pas raya ni ingat dapat la BW balik dgn konsisten, tapi kesibukan pulak melanda.. Banyak perkara yang perlu disattlekan. Hopefully semuanya under control.

Pinjam dari album encek gugel~

Esok ada TEST! Buku pun belum sempat nak ditenung. Uwaaaa... Ingat nak baca semalam, tapi ada meeting. Balik meeting nak study, tapi tak masuk dalam kepala ni (alasan je kan???).. So, sambung buat assignment yang tak surut2 ni.. Banyaknye assignment!! Thesis pun baru half way..

Date line dah melambai2 tu.. Next week bersusun date untuk presentation.. This is what a student life. Takpe, bersusah2 dahulu, bersenang2 kemudian. 

Check list:
(perkara yg belum sattle setakat hari ni)

1. Thesis (chapter 1-3)
2. Presentation Sociology Project
3. Journal Writing: Human Development
4. Presentation Journal
5. Group Work: Late Adulthood
6. Presentation MPF 1163
7. Artificial Intelligent
8. Report and present on AI
9. Report Sociology Project

Ni je antara keje yang belum siap. Alhamdulillah, boleh dikatakan hampir separuh keje lain dah siap. Man Jadda Wa Jadda! U can do it!


Stress melanda bukan setiap masa, tapi time buntu dan alpa yang Allah mendengar setiap keluhan kita. Kalau kita sentiasa ingat Allah Maha Penyayang, yang membantu hambaNya di dalam kesusahan, kita tidak akan tertekan. InsyaAllah~~





Tapi mental jugak bila sejak dua menjak ni dapat panggilan dan sms misteri. Konon2 nak surprise ingat org suka la kot. Stress lagi da la. Mujur la dapat mengawal diri dari mengutuk dan menyumpah 'beliau' itu! Siap ayat tak boleh blah tu 'sampai hati awak dah lupakan kawan lama awak...'. Kalau ye, awak tu kawan saya, bgtau je la nama ape. Senang cerita. Ni tak, yg sms tak kena waktu, mmg la buatkan saya MARAH! Kepada 'beliau' itu, tolong la hentikan perbuatan anda yang tak berfaedah itu ye (hehe, macam la dia baca blog ni).. This is my blog, so sekali sekala nak juga tulis tentang apa yg dirasakan oleh hati ni. At lease, lega sikit.. Kalau da yang bosan na baca, Anna tak dapat nak tolong la. Pegi kat atas sebelah kanan, nampak button X kan? sila klik di situ. Sekian...~~ ^_^



2 comments on "Hujung bulan yang sangat sibuk!"

sweetsal on September 20, 2010 at 4:38 PM said...

banyak nye keje anna..relax2 dan cool, bertenang mudah2an blh jawab exam dgn mudah...

Tomato Gurl's Life on September 21, 2010 at 4:08 AM said...

good luck dear!!

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal