Saturday, September 04, 2010

Jom Balik Kampung.. Yeay!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera~~~



Alhamdulillah, syukur masih diberikan kesempatan oleh Allah untuk terus menjalani ibadah berpuasa. Semoga kita semua beroleh maghfirahnya, InsyaAllah..~~ =)
Counting days nak balik ni. Anna akan balik kampung Ahad malam (5 Sept 2010). Tak sabar sgt rasanya nak jumpa keluarga tersayang. Mungkin sepanjang bercuti lebih kurang 10 hari nanti, Anna akan jarang online. Jadi minta jasa baik kawan2 untuk tetap menziarah rumah Anna yg tak seberapa ni. Kalau yang ada di Utara, boleh la datang rumah ye.. Hehehe.. Meh datang makan kuih MAKMUR. Nak tak?

Dikesempatan ini juga, Anna nak mintak maaf la ye. Ucapan seperti di dalam kad raya kat atas tu. Nanti U all update la ye tentang kemeriahan U all berhari raya. Boleh berkongsi pengalaman dan keseronokan. Jangan dilupa juga kepada yang tidak berkemampuan, pada yang tiada kirimkan doa banyak2..

K lah, Anna perlu sattlekan assignment dan packing barang nak balik. Bestnyee..... Jumpa U all lagi lepas raya k. Jangan nakal2 tau. Kalau main mercun pun berpada-pada. Jangan sampai membahayakan diri sendiri dan orang lain. Daaa~~~

:: SEKIAN ::



9 comments:

Tomato Gurl's Life said...

selamat balik kampung n selamat hari raya ye anna :)

padin said...

salam anna
hehe selamat balik kg ekekee

semoga sampai kampung dgn selamat,
dan... ape lg ek,ha selamat hari raya jugak ekekee

YuSeNzE - KniGhT said...

Berhati-hati main bunga api.. hahha..

Selamat berhari Raya anna.. jgn nakal2.. hak3..

time mkn tu ingat2 la org lain, jgn mkn sorang.. ekekekek

annazanariah said...

@ cik tom... heheh.. tq dear.. selamat hari raya.. maaf zahir batin.. :)

@ padin.. salam.. ekekekee.. selamat hari raya.. nak kumpul duit raya ni.. hehe..

@ yus.. yeah.. main bunga api dengan berhemah la ni kan.. makan sure la berjemaah punye. hihi.. selamat hari raya.. :)

sale_ehs gerrard said...

selamat hari raya.. jgn lupa mkn kuih makmur igt kat gerrard yer

annazanariah said...

selamat hari raya.. ok, selamat makan kueh makmur juga.. hehe..

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

selamat hari raya and maaf salah kak lin ye..nanti lepas raya jumpe lagi..take care tau cuti2 ni.. mwahs

p/s : nak dtg rumah kak lin kat sp tak..? :) call dulu ek..mana tau ada kat melaka lagi masa tu ..hehehe 0134332334

annazanariah said...

kak lin, anna juga mintak maaf bebanyak atas salah silap.. best kenal ngan kak lin.. hehe..

anna beraya di penang thn ni. raya ke-3 baru balik kedah. kalau ada rezeki, insyaAllah.. nnt kita roger2 k.. selamat menyambut hari lebaran dear sis~

kata kila said...

selamat hari raya :D