Sunday, September 19, 2010

Award Dari Wanzi, Tiefazatie dan Cik tom

Posted by annazanariah at 9/19/2010 08:23:00 PM
Assalamualaikum... 


Rasanya dah lama Anna tak update tentang award dan tag. Dah terkumpul lama dah dalam draft. So, mlm ni Anna juz nak update tentang award dan tag je.. :)

Award Pertama
From; Wanzi




a- Apakah yang bermain di minda anda sekarang?
Nak siapkan entri ni cepat2, jap lagi nak turun gi meeting untuk gotong royong sambutan hari raya kolej.. hehe.. 

b- Apakah nama samaran anda?
Anna, Ana, Siti, Kakak, Farah, Liya (Datang mana lak nama dua yang terakhir tu? Hanya yang keje di PAC Sdn Bhd je tau.. Hihihi)

c- Siapakah 3 orang yang paling kamu sayang?
* Mak
* Ayah
* Adek2

d- Panggilan untuk si dia?
    Adalahhhh... tak payah la nak mention. hikhik..~~

e- Hadiah yang anda impikan daripada seseorang yang istimewa?
Tak de la specific nak ape.. Cukuplah kalau org yg istemewa tu anggap diri ini juga istimewa dan doakan kebahagiaan berkekalan selamanya~

f- Blog mana yang anda selalu lawat?
Uhhhh banyak ler tak terkira pula.....

g- TAG kan kepada 15 blogger?
Yang ni yg cam lambat sikit. KIV dulu boleh? Nak cepat2 gi meeting ni.. hehhee..

***************************************************

Award Kedua
From; Tiefazatie & 




Hye all... 
Wow, ni sebenarnya sesuai untuk b4 raya, tapi Anna yg tangguh simpan nota cinta ni lama2. So mlm ni baru nk langsaikan. Anna dapat award atau tag ni daripada dua org kawan blogger yg paling ceria.. Jom layankan soalan2nya.. :)

Puasa penuh tak taun nie?
Boleh la dikira penuh. hehehe..

Kalo saya mintak maaf, awak sudi maafkan??
Alhamdulillah, takmo simpan lama2 kalau da salah silap. Yang penting kalian berdua takde salah silap pun ngan Anna. BTW, Anna maafkan.. :)

Kampung kat mana?
Bukit Mertajam, Pulau Pinang.

Awak rasa blog saya ni comel tak? kasi sebab sikit.
Blog U all berdua mmg comel. Ada identiti sendiri..


Awak nak tag org, tag aje laa T____T
InsyaAllah.. coming soon.. Sape2 yg sudi ambil nota cinta ni, dipersilakan.. Semoga ukhwah terbina last forever....



















3 comments on "Award Dari Wanzi, Tiefazatie dan Cik tom"

tiefazatie on September 19, 2010 at 8:48 PM said...

tq sis sudi amik ..=)

Tomato Gurl's Life on September 19, 2010 at 10:47 PM said...

tenkiu dear..muuah..hihi..

annazanariah on September 19, 2010 at 11:24 PM said...

sorry ifa n cik tom sebab lewat post entri ni.. hehe.. BTW, thanks sebab sudi tag Anna.. Tanda ingatan sesama rakan blogger kan?

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal