Sunday, September 19, 2010

Happy Birthday To You || Kesayanganku

Assalamualaikum..

Saat entri mula ditaip, jam dah pun menunjukkan pukul 12.00 am. Mungkin nak ambil masa beberapa minit je untuk wish HAPPY BIRTHDAY to you dear.. Hehehe.. :)

Ni la tuan empunya diri yang menyambut hari lahir yang ke-__. 



Semoga dengan ulang tahun kelahiranmu ni diberkati Allah. Maaf menggunakan gambar yang stailo mailo ni cilok dari FB. Ngeh3... Tiada hadiah yang istimewa untuk diberikan, cuma sekadar ingatan dan iringan doa semoga sentiasa dilindungi Allah, berjaya dunia akhirat, sentiasa tabah dan sabar menghadapi ujian dan dugaan. Yang penting, bila nak dapat adek ipar ni. Hahaha.. (soalan yg agak kurang sesuai untuk diajukan)...

Nanti balik bercuti kita pi makan kat Mc Donald ye.. Jangan nakal2 kat shah alam tu. Ingat pesanan mak ayah. Satu lagi, pesanan Uncle Amer. Ingat tak??? Huhuhu..

K lah, sudah mau tido.. Sekali lagi, SELAMAT HARI LAHIR to ADEK KESAYANGAN..
Jom tengok blog beliau.. zasss!! >> Badrul Hafiz <<

4 comments:

Badrul Hafiz said...

waaa... nice2.... terharunya.... thanks sis... luv u so much.. ngehehe...

sweetsal said...

selamat hari lahir utk adik anna..yg ke brp tu?..hehe

annazanariah said...

@ badrul hafiz... hehehe..

@ sweetsal.. yg ke 22 kak..

.s.o.f.i.a. said...

ala..... sweetnya!!!! happy 22nd birthday bro!!!!