Sunday, July 25, 2010

My Second Buffered Earning~

Alhamdulillah.. 
Anna dapat BE buat kali ke-2. Baru last week dapat 1st BE..
Thanks Encik Nuffnang! Ni sayang lebih ni. Hehehehe~

Thank jugak kat U all yg selalu datang support blog Anna ni..
Hepi....~!!


Ni la 2nd BE Anna.. AXE Deodorant LB.. *smile*







Pasni boleh la beli kek fondant dari kak ros atau pun borong tudung kat butik AZS ni.. Kalau nak beli sempena raya tak dapat la kot, baru ciput pendapatan nuff ni. Tunggu la dua tiga bulan lagi, hopefully dapat la cash out. :) 







Sekian entri ringkas ni~

6 comments:

sweetsal said...

wah, best nye dah dapat 2nd BE...rajinnya anna gi check kt nuffnang tu..nanti boleh la belanja akak...hehe

annazanariah said...

@sweetsal~ rajin check jugak sebab nak tgk duit. InsyaAllah, ada rezki kita jumpa ea.. Akak, esok Anna nak start buat GA, akak join ea. hehehe..

AJ said...

wah syokyer dpt lg...blerla aj nk dpt lg yer hehe cit tamak plak ekeke

annazanariah said...

@ AJ~ ala... nanti dapat lagi la tu. org cakap dah dapat yg 1st, ada la yg kedua ketiga dan seterusnya tu.. hehehehe..

GD said...

wah bestnya...just daftar dengan nuffnang ja ka???

annazanariah said...

dagtar nuffnang dah hampir dua bln dah.. dua minggu pas blog ni lahir.. :)