Saturday, July 17, 2010

My First Buffered Earnings

Posted by annazanariah at 7/17/2010 10:17:00 PM
Assalamualaikum...~

Entri yang simple untuk hari ni..
Yeah, alhamdulillah..
Finally En Nuffnang sudi jugak bg BE kat blog BLUE CRYSTAL~ ni

suke+best+hepi
pasni nak plan beli kereta la dgn mankete
huahuahua..
Angan2kan? Anna tau la duit masih ciput dalam akaun nuffnang tu.
Tapi takpe, teruskan aktiviti blogging dengan bersemangat!
Thanks Encik Nuff!!

Anna sempat capture iklan Nescafe Chillah..


Walaupun trafik anna tak sesak macam blog2 U all, tapi syukur dapat jugak BE setelah lebih kurang sebulan lebih berblogging... Blogwalking lagi sampai lebam, menahan geram bila tenet slow gilos dan macam2 lagi lah..
Tapi semua tu small da pieces kan..
Yang penting enjoy reading entry and makes frens..

Thanks a million, billion, trillion, zillion to all bloggers yg tak jemu2 datang melawat blog Anna yg tak seberapa ni. Tolong klik2 nuff, komen entri, baca2 entri, semua la..
Semoga U all diberkatiNya~



Malu nak tunjuk amount. 

13 comments on "My First Buffered Earnings"

belalang hijau on July 17, 2010 at 10:50 PM said...

wah tahniah la apat buffered...
belalang blog setahun pun xprnh rasa lagi...
kuikuikui...

sweetsal on July 17, 2010 at 10:53 PM said...

wah tahniah...himpun banyak2 nanti boleh beli keta kt mankete..alamak tersedak pulak ahak2...

kasih suci on July 17, 2010 at 11:41 PM said...

tahniah2..kan betul dapat BE..hehehe..nnt ley la banje mkn gune duit nuff tu...(",)

mr.curly on July 18, 2010 at 12:21 PM said...

tahniah!!!.. awak dh jd tauke nescafe skg...hehe

FarHa on July 18, 2010 at 2:39 PM said...

tahniah2!! sy dah dpt BE ke5..tpi masih tak dpt nak lawan di kasih suci ehheh

annazanariah on July 18, 2010 at 2:54 PM said...

@belalang~ TQ.. Takpe, usaha lagi,, Anna baru dapat satu. Best3..

@kak sal~ TQ kak... tu la, himpun bnyk2.. tp buat masa ni trafik tak maintain sgt pun. Bz jadual kuliah...

@kasih~ TQ dear.. ala, kasih lagi banyak BE dah dapat. Boleh belanja Anna nnt ye.. Hehehe..

annazanariah on July 18, 2010 at 2:56 PM said...

@puyol~ TQ.. hahahha.. Tauke nescafe ek.. bagus jgk kan? dapat minum nescafe stp hari+dpt income. sila2 minum nescafe.. free je..~ *wink*

@farha~ TQ again! Wahhh.. dah BE ke5 tu.. bila nk belanja tgk wayang ni. Inception jom. Ramai ckp best.. :)

shasha on July 18, 2010 at 3:41 PM said...

WOW ! sya pon sgt teruja masa dapat 1st BE nii. rasa semangat sgt nak blogging lagi kan kan. apa2 pon. keep it up dear! (:

puterapescado on July 18, 2010 at 5:00 PM said...

anna..ape lg..jom la belanje mus kat meranti ke kat jusco ke..x pun kat sapiah..royi telur 1 :)

annazanariah on July 18, 2010 at 8:17 PM said...

@shasha~ thanks dear.. sha lagi banyak tu, sampai 4 BE. boleh up lagi hadiah lucky draw tu.. hehehe..

@mus~ ala.. takmo lepak sapiah. Restoran Noor ok la.. heheh..

shasha on July 18, 2010 at 9:42 PM said...

hehe. iAllah lah yea dear..ni pon nga pikir pikir kan lah ni.. (:

tehr on July 19, 2010 at 8:46 AM said...

ni kira dah dapat hadiah pertama la ni
tahniah... dan teruskan
yang penting enjoy... kan?

mankete on July 19, 2010 at 4:11 PM said...

hehe..tersedak plak man hehe..

yeah dpt first BE..ok la..nanti man bg kete yg best2 utk anna hehehe

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal