Monday, July 19, 2010

Blogwalking.. blogwalking.. blogwalking.. dan dapat AWARD

Posted by annazanariah at 7/19/2010 04:33:00 AM
Selamat awal pagi semua.. ehh.. words AWAL pagi tu.. hihi..
Fuhh.. lenguh betul badan ni mengadap kerja dengan tekun. Ni baru nak rehat jap. Rehat2 tu, sambil la blogwalking lagi. Sebab Monday kan dah start kuliah, risau jgk tak sempat kunjung balas tetamu yg datang blog Anna ni.. Arigato ya.. U all mmg best la.. ~

Sambil check shoutbox tu, tetiba terbaca Anna diberi AWARD..
Ohh.. terharu betul..
Thanks ye En Ozzy untuk award yg sangat bermakna tu. 

Actually, Anna pun belum kenal sgt dengan En Ozzy. Apa yg Anna selalu tgk blog beliau banyak entri tentang pengetahuan am dan juga pandangan yg bagus untuk dibaca. Anna selalu BW ke blog beliau. :)
Mungkin lepas ni boleh kenal2 lagi.. ~

Jom tgk ape award yg Anna dapat tu..



Blogwalking Award! Mmg la sgt best sebab tak pernah lak Anna terfikir akan dapat buat masa ni sebab memandangkan blog Anna masih 'baby'. hehhe.. Baru dilahirkan. Apa2 pun, thanks again~

Jom layan soalan iringan (:




1- DIMANAKAH ANDA SELALU BW? 

U all perasan tak Anna baru buat page baru kat blog ni? MY VVIB.. ha, yg tu senarai wajib Anna singgah (kalau ada kelapangan berbelog).. Nape tak banyak pun ea? sebab baru je buat. Anna listkan mereka2 yg selalu datang jenguk Anna.. bg U all yg belum dalam senarai tu, jgn kecik hati tau. Anna akan update dari masa ke semasa.. Co0l~ Selain tu, Anna akan BW ke blog2 yg tuannya datang tinggalkan jejak di shoutbox. Tanpa U all, sunyi lah blog Anna ni walaupun ada Melda dok nyanyi tu.. TQ ea..

2-KENAPA ANDA SANGAT SUKA BW?

First mmg Anna akui sebab nak tarik trafik la kan.. Then, dah tentulah nk bertanya khabar kwn2 kat dalam alam maya ni. Anna juga akan baca entri kwn2, kalau rajin komen sekali. Kalau tak rajin tu time tenet slow la tu.. Terbantut hajat la kot sebab nak tunggu loading tu geram jgk.. hhohoho..

3-APA YANG ANDA DAPAT KALAU BW? 

Dapat tambah kenalan from day to day.. Baca entri mereka dan belajar cara penulisan entri yg bagus (tapi penulisan Anna masih lagi tahap sederhana). Selain tu dapat juga mengetahui pelbagai bentuk dan jenis blog yg wujud. Best.. best.. best..!

4-MACAM MANA PERASAAN ORANG YANG ANDA BW ITU?

Hopefully hepi la mcm apa yg Anna rasa bile U all datang jenguk Anna... (^_~)V

5- TAG 5 RAKAN ANDA DISINI :


Mereka yang rajin BW adalah: 
- sweetsal
- wanzi
-assoyfinger67
-mr curly
-budak roti


ala... ramai lagi nk tag ni.. aci ke..?


9 comments on "Blogwalking.. blogwalking.. blogwalking.. dan dapat AWARD"

hiro on July 19, 2010 at 5:19 AM said...

dtg la kt belog gua..keh2.

annazanariah on July 19, 2010 at 5:25 AM said...

heheh.. OK.. Ok.. :)

sweetsal on July 19, 2010 at 7:00 AM said...

ai..ada lagi ka ni?..terima kasih bebanyak anna..klu rajin akak datang amik nanti..

ozzy on July 19, 2010 at 8:50 AM said...

salam...
terima kasih sudi terima..anda memang layak diberi award lagi..jaga diri hiasi peribadi.

annazanariah on July 19, 2010 at 2:27 PM said...

@sweetsal~ hehe.. akak.. you are almost welcome.. :)

@ozzy~ insyaAllah...

Anazkia on July 19, 2010 at 10:09 PM said...

Salam ziarah.. rajin BW nampak :)

tahniah atas awardnya :)

annazanariah on July 20, 2010 at 4:55 AM said...

@anazkia~ thanks.. :)
rajin BW kalau free.. study tetap priority.. :)

afiff edogawa on July 21, 2010 at 1:28 AM said...

nk jugak award tuh.. huhu

Mommy Pinky on July 21, 2010 at 1:25 PM said...

Shoutbox kene block la kat ofis nih, terpaksa tggl jejak kat sini..hope dpt masuk list VVIB..ngeh2..

p/s: Mommy Pinky follow, sudi2 la jenguk blog mommy ye :)

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal