Wednesday, July 07, 2010

Baboo's Restaurant Again...!!

Posted by annazanariah at 7/07/2010 03:14:00 PM
Selamat Hari Rabu...~

Alhamdulillah, baru lepas lunch yang berkhasiat.. hihi~
Pas makan je tentu hepi, bila nak hepi mesti makan. Boleh camtu..? Ape2 aje lah..

Hari ni Anna nak promote satu restoran yang best dan unik.
Kalau U all terperasan, before ni Anna penah menulis tentang restoran ni.
Kalau nak baca juga boleh klik di SINI..
Semalam Anna berkunjung lagi buat kali keduanya bersama kawan2 Anna..~
Credit to cik lissaliyya dan cik kasih kerana memeriahkan makan malam kita semalam..

Apa pun, jom kita zoom gambar2 yang sempat di'capture'.
Layannnn...~!


Perkenalkan: yang atas tu cik lissaliyya and Anna, yang sorang tu cik kasih. Bergambar before makan sudah semestinya kan? hehe..



Kenapa gambar akan jd blurr bila upload sini ek.. Anna yang ke'hepi'an bila dapat makan! Anna order Grilled Chicken Chop and Bandung Soda Float. Nyummy.. Sangat sedap dan kenyang..



Ni pulak antara perhiasan yang sarat menghiasi seluruh restoran. Rajin uncle pemilik restoran ni nak mengemas. Ye lah, bayangkan nak lap habuk segala.. Perlukan kesabaran yang tinggi wooohh..
Kebanyakan koleksi yang dipamerkan adalah barangan yang ada nilai nostalgia.
Ada set botol air korbonat stail lama yg kecik2 tu, telefon zaman Allahyarham P Ramlee, set teko, piano lama, basikal tua (teringat lagu Allahyarham Sudirman), pemain piring hitam, dan macam2 lagi la..

Rasanya U all patut try.. Restoran ni pun ada facebook tau. "Add la nnt ye nak...." uncle tu promote baik punye ngan kitorang. Beliau cakap cari je BABOO'S RESTAURANT.. hihi..

Nak g lagi try menu lain lak sebenarnya. Who wanna dance date with me? Ngeh3~


2 comments on "Baboo's Restaurant Again...!!"

suhaisweet on July 7, 2010 at 4:16 PM said...

Hi, Visiting here..Very nice..luv ur blog...Very special for u.. Don’t Miss it!

annazanariah on July 7, 2010 at 4:34 PM said...

hye suhaisweet.. thanks for da comment.. keep in touch ya.. :)

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal