Wednesday, July 07, 2010

SCORE A HEBAT : MEMANG BERBALOI...!

Posted by annazanariah at 7/07/2010 05:43:00 PM
HEBAT.... Malah Extra HEBAT...!!

Hehhe.. apa yang Anna bersemangat sangat petang-petang ni..?
U all pernah dengar tentang SCORE A?
Mungkin ada yang cakap score A adalah seminar SPM yang dianjurkan oleh Berita Harian, ada juga yang jawab score A ni teknik nak dapat semua A dalam exam..
Tapi, kalau U all nak tau, SCORE A yang Anna nak tulis petang ni adalah satu portal pendidkan yang sangat berkesan, bagus dan hebat...! Diulangi.. PORTAL PENDIDIKAN..

Siapa tak nak tengok anak atau adik berjaya dalam exam kan?
Apa caranya? 
Ada pelbagai kaedah nak ulangkaji subjek antaranya latih tubi, pembacaan, tuisyen, homework, dan macam-macam lagi lah. Tapi sejauh mana keberkesanannya...? Adakah anak atau adik U all bersedia dengan semua latihan yang bertimbun tu untuk nak berjaya? Atau, bagi yang kurang berkemampuan, dapatkah peruntukkan sejumlah wang demi menghantar anak2 ke pusat tuisyen yang sedia maklum tumbuh bagai cendawan tumbuh lepas hujan...? persoalannya, adakah cara yang lebih praktikal?

Anna dah temui jalannya dan penyelesaiannya...
SCORE A adalah jawapan yang HEBAT...!

Adik bongsu Anna dah menggunakan SCORE A selama dua minggu. Alhamdulillah, dia menunjukkan semangat nak study dengan tinggi. Sangat rajin nak buat ulangkaji berbanding before ni asyik nak main game je.. Setiap hari, dia akan spendkan masa at lease dua jam untuk buat latih tubi yang sangat interaktif ni..
Hasilnya....? U all agak camne?
Alhamdulillah, latihan yang cikgu sekolah bagi dapat diselesaikan dengan mudah
Rajin untuk mendalami lagi pelajaran yang dia belajar kat sekolah
Dia target nak dapat top 3 dalam exam akhir tahun nnt..
Semoga berjaya ye dik...

Ni contoh SCORE A.. Anna print screen daripada akaun adik Anna sendiri..


Page depan. Kalau U all nak try, boleh klik kat ONLINE DEMO. Yg tu tak perlu daftar. Tapi ada 4 soalan je la.. Kalau suka, boleh la beli portal ni..



Yang ni Anna sign in as parent sebab nak check adik Anna buat latihan tak hari ni... Nampak tak word eReport Card? Kat sini la Anna boleh semak samada adik Anna buat latihan atau tak. Siap ada markah dan topik apa yang dia buat..



Ni akaun report card dia..
Kalau tak nampak klik je kat gambar tu besarkan ek.
Ni subjek Sains.. Untuk bulan July
Ada beberapa topik yg dia dah buat siap ada markah.
Anna boleh check soalan apa yang dia salah and suggest untuk dia study lebih part2 yg dia lemah..



Ni lah hasil R&D selama lebih daripada 5 tahun untuk menghasilkan portal berkualiti.
Kepatuhan SYARIAH juga telah diperolehi..
Antara yang best, ada e-notes, e-dictionary
Boleh semak secara cepat. Tak perlu nak selak2 buku lagi..
Nota pun berwarna dan dalam bentuk peta minda yg mudah difahami..



Ni contoh peta minda yang ada dalam e-notes..
Memandangkan Anna daftarkan adik Anna ni darjah 4, so Anna dapat buka notes darjah 4. Ni subjek SAINS. Hafal la notes ni sampai lebam... Hihihi...

So, apa tunggu lagi ibu2 bapak2... eh salah.. Tuan2 dan Puan2 serta cik2 sekalian. Nak kan orang yang disayangi berjaya? Harga yang berpatutan malah ada yg cakap murah gilos la kalau student tu buat everyday every subjek 4-5 kali sehari. Kalau tuisyen dah berapa ringgit sehari. Nak g pun, ambil masa kan? Ni senang, ada internet, ada PC.. on je.. Budak pun suke.. Tak payah penat2 nak g jauh.. Sambil relax balik sekolah, sambil layan SCORE A.. :)


Dari-kaca-mata-Anna: Actually, adik bongsu Anna ni tinggal sorang kat umah ditemani mak and ayah. Kakak and abang2 dia dah masuk U dan asrama. SO, ni la kaedah Anna nak memantau homework walau dari jauh. Betul tak...? Credit juga kepada my HEARTTHROB (Love you lebih la camni.. hahah).. Beliau la yg menghadiahkan portal bagus lagi hebat ni kat adik Anna (bakal adik dia juga).. ngeh3..
Kalau nak beli, boleh contact beliau. Kalau nak buat bisness jutawan dengan SCORE A pun boleh contact beliau..
No tel: 0124262446.

Daaaaa~ (^_~)

7 comments on "SCORE A HEBAT : MEMANG BERBALOI...!"

kasih suci on July 7, 2010 at 6:33 PM said...

wow bagus la SCORE A ni..dijamin score A dalam exam...hehehe..promosi yg bagus juge..kredit to ur 'heartthrob'..hehehe

annazanariah on July 7, 2010 at 8:24 PM said...

hehehe.. TQ kasih.. promosi la... kot2 ada upah lumayan ke hujung bulan ni.. mana tau kan.. lalalallala~

afiff edogawa on July 8, 2010 at 3:20 AM said...

boleh promote kt adik ni.. hehe

annazanariah on July 8, 2010 at 1:28 PM said...

afiff~ boleh.. boleh.. kalau nak, call je number fon yg anna bg tu ye.. insyaAllah, akan ada penerangan yg panjang lebar.. :)

Anonymous said...

facebook likes
1000 facebook likes

http://www.macygray.com/node/243 http://www.gpucomputing.net/?q=node/69
buy facebook likes facebook likes get facebook likes
I have a very old dell running xp, i have gotten the blue screen thingy and tons of viruses... i cant even go on the internet through that computer anymore,,,,,,,,,Do you know any spy ware removal or virus removal programs that would help me Avg sucks.

1000 facebook likes facebook likes [url=http://1000fbfans.info]1000 facebook likes [/url] facebook likes

Anonymous said...

I'm extremely impressed with your writing skills as well as with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Either way keep up the nice quality writing, it is rare to see a nice blog like this one nowadays.
Here is my webpage :: perfumes baratos

Anonymous said...

xanax online xanax dosage 3719 - red xanax pills

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal