Tuesday, June 22, 2010

Tuah 200

Anna dapat tuah lagi semalam.. Tuah 200 namanya. hehehhe.. Anna dapat jadi follower ke-200. Baru je 2 hari lepas dapat award follower ke-50 and ke-100. Semalam macam biasalah jalan2 blog ke blog2 yg selalu Anna singgah. Blog ni lain daripada yang lain tau. Backgroud serba hitam sebab pemilik blog ni mmg suka hitam. Beliau cakap "asal ape yg berwarna hitam mmg dia suka..". heheh.. Nama blog beliau pun unik: Suara bawah tanah. Nick name: Belalang~


U all nak tau ape hadiah yg Anna dapat? Anna dapat special entri pasal TUAH 200 ni. Nak tengok?




See? background serba hitam, siap ada ikon yg agak horror kat tepi tu..
Apa? tak clear...? OK, jom kita serbu blog En Belalang tgk~


6 comments:

belalang hijau said...

wah ada entry harap balas la...
bagus2 tq anna...
x sangka lak anna akan buat entry yg sama mcm belalang buat utk anna..
terima kasih ya!

I*K*T*I*R*A*F said...

tahniahhhhhhhh!! :D

Ms sunsWeetz said...

tahniah kak ana..haha=)

annazanariah said...

belalang~ sebagai menghargai entri tu.. sumthing special kan.. :)

iktiraf~ TQ..

ms sunsweetz~ tq dear... :)

eurobillion said...

nice post

annazanariah said...

TQ~ please visit my blog everyday ya.. hihihi..