Tuesday, June 22, 2010

Tuah 200

Posted by annazanariah at 6/22/2010 10:48:00 PM
Anna dapat tuah lagi semalam.. Tuah 200 namanya. hehehhe.. Anna dapat jadi follower ke-200. Baru je 2 hari lepas dapat award follower ke-50 and ke-100. Semalam macam biasalah jalan2 blog ke blog2 yg selalu Anna singgah. Blog ni lain daripada yang lain tau. Backgroud serba hitam sebab pemilik blog ni mmg suka hitam. Beliau cakap "asal ape yg berwarna hitam mmg dia suka..". heheh.. Nama blog beliau pun unik: Suara bawah tanah. Nick name: Belalang~


U all nak tau ape hadiah yg Anna dapat? Anna dapat special entri pasal TUAH 200 ni. Nak tengok?




See? background serba hitam, siap ada ikon yg agak horror kat tepi tu..
Apa? tak clear...? OK, jom kita serbu blog En Belalang tgk~


6 comments on "Tuah 200"

belalang hijau on June 22, 2010 at 10:56 PM said...

wah ada entry harap balas la...
bagus2 tq anna...
x sangka lak anna akan buat entry yg sama mcm belalang buat utk anna..
terima kasih ya!

I*K*T*I*R*A*F on June 22, 2010 at 11:11 PM said...

tahniahhhhhhhh!! :D

Ms sunsWeetz on June 23, 2010 at 1:22 AM said...

tahniah kak ana..haha=)

annazanariah on June 23, 2010 at 1:35 AM said...

belalang~ sebagai menghargai entri tu.. sumthing special kan.. :)

iktiraf~ TQ..

ms sunsweetz~ tq dear... :)

eurobillion on June 23, 2010 at 5:45 PM said...

nice post

annazanariah on June 24, 2010 at 8:58 PM said...

TQ~ please visit my blog everyday ya.. hihihi..

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal