Tuesday, June 22, 2010

Bila Anna dah jatuh hati~ Edisi Oh Indahnya!

Posted by annazanariah at 6/22/2010 09:35:00 PM
Oh Indahnya bila jatuh cinta... lalallala~
Bahagia, hepi, heaven...


Pertama kali perkenalan dengan Mr B hati tertanya2 adakah dia akan mebahagiakan diri ni? Maklumlah kata orang, perempuan ni ada macam2 mood kadang2 swing tak tentu pasal. So, Anna sentiasa harapkan Mr B lah yang akan mengubat hati ni kalau berduka, akan turut ceria jika Anna gembira dan akan turut bersedih jika Anna bersedih... terlalu tinggikah permintaan ni??

Tapi setelah hampir sebulan mengenali Mr B, akhirnya Anna yakin, Mr B la tempat Anna mengadu, tempat Anna berkongsi cerita, tempat Anna bergelak ketawa. Kami selalu gi jalan2.. sama2 mencari sahabat yang dapat membimbing kami...~

Hati ni dah betul2 jatuh hati dengan Mr B.. Sejak kebelangan ni, Anna jarang berenggang dgnnya. Kalau boleh setiap masa nak mengadap je.. Sampai mak pun dah risau sebab pelik Anna dah kurangkan hobi Anna yg selama ni beliau sedia maklum. Apa lagi novel n TV la. 

Oh! Indahnya bila dah jatuh cinta~
Anna berjanji akan terus bersama Mr B selagi Anna mampu..
Kat bawah ni Anna pastekan gambar Mr B Anna.. kalau taknak tgk pun tak pe.. seyes takkan majok..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Betul2 nak tengok ek.. jap2..
.
.
.
.

Ha.. ni la Mr B yg Anna maksudkan... Mr Blog.. my lovely Blue Crystal..
ni templetes ke-2 yg Anna guna. Tu pun atas bantuan my bro downloadkan. hehhe

Also want to convey my great appreciation to my dear fren yg kenalkan Anna dgn buah hati Anna ni, Cik Kasih.. Kasih la 1st fren yg jadi my buddies, yg ajar cara nak buat tag, GA and award~

Anna juga nak ambil kesempatan untuk ucapkan ribuan terima kasih kat semua follower. tanpa U all semua, Anna takkan bersemangat nak berbelog tau. Anna akan hargai U all selamanya~ Rajin2 lah ziarah Anna ye. 
Daaaaa~

5 comments on "Bila Anna dah jatuh hati~ Edisi Oh Indahnya!"

Badrul Hafiz on June 22, 2010 at 11:21 PM said...

ceh... bikin suspen daaaaa......

annazanariah on June 23, 2010 at 1:36 AM said...

hhahahahaha... Tq for comment bro~

kasih suci on June 23, 2010 at 8:23 PM said...

hahaha...ingatkan nk citer psl pengalaman jatuh cinta dulu2 kala..huhuhu

annazanariah on June 24, 2010 at 2:17 AM said...

hahhahaha.. malu la nak cita percintaan di kebun bunga tu,, kihkih~

faizal on March 15, 2011 at 12:09 PM said...

ohhhh..pernah bercinta di kebun ke?

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal