Tuesday, June 22, 2010

Best Ke...??

Posted by annazanariah at 6/22/2010 11:16:00 PM
Rajin plak Anna nak buat entri malam ni.. Nape ye?? Sebab dah betul2 jatuh hati kat si Mr B ke? So, hati berbunga2 gitu.. Dalam hati ada taman.. wahhh gitu..!  Dalam asyik dok jari menari2 ni Anna terperasan Anna telah dipilih sebagai penerima AWARD... Diulangi... AWARD okey... hahaha.. Sape yg nak termuntah, silakan.. kecoh betul kan.. o_O...


Dengan rasa bangganya Anna nak bgtau U all apa awardnya...~ 
Award yang dimaksudkan adalah: 


"the BESTest blog"


Seyes selama ni tak rasa pun blog ni BEST ke ape ke.. Juz seronok menulis dan berkongsi.. Ape pun, TQ to the awarder : Mr Badrool.. Award ni sangat lah bermakna. As a motivation factor tau. Pasni InsyaAllah, Anna akan lebih banyak belajar camne nak merealisasikan impian the BESTEST BLOG. Ok lah, sebab dah terharu sgt, Anna nak buat ucapan sikit:


1. Anda mesti beri pujian pada pemberi award ni
Thanks a million to Mr Badrool coz sudi memberi award best ni...
Blog beliau cantik dengan design simple but nice.. Tak serabut..
of course la rutin harian menjejakkan jari ke sana..
Blog yg sedikit sebanyak support interest Anna tau
.
.
2. Sila beri award kpd 10 blogger yg laen..
Karang2 Anna letakkan ye.. Broadband agak sesak skrg~

3. Anda mesti memberitahu kpd 10 blogger ni
Baikkkk.... hehehe

4. Bagaimana anda boleh digelar blog yg best n great
Macam tak percaya pun ada jadi blog yg best!
Nak senyum lebar2 boley?
Entri pun kadang2 kelaut jugak..
BTW, Anna cuba untuk update stp hari n BW stp hari
TQ for the AWARD~ ^_~

0 comments on "Best Ke...??"

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal