Friday, June 11, 2010

Mari Kita Melakarkan Pelangi...

Posted by annazanariah at 6/11/2010 09:31:00 PM
...Menyanyilah dan terus tertawa..
Walau dunia tak seindah syurga..
Bersyukurlah pada Yang Kuasa..
Cinta kita di dunia, selamanya~

Wahhh... Anna sangat senang hati skrg. Dah menjiwai dunia blogger.. Eceh! boleh ke camtu.. Masuk minggu ni genap la 3 minggu Anna ber'blog'.. Bukan ape, juz nak share feeling bila dapat ramai kenalan.. BEST sgt..

OK, terus kepada main point. Masa Anna blogwalking tadi, ternampak lah satu giveaway ni. Ni 1st giveaway yang Anna try buat entri. Anna sgt suka dengan pelangi. Ceria + Hepi + Bliss

Giveaway ni telah diilhamkam oleh cik Nini D. Anna nak la try melakarkan pelangi indah kat blog ni. Tapi, kena la follow semua terms.


1.  Jadi follower blog teman nih ~ DONE! :)
2.  Buat simple entry berkenaan giveaway teman nih yang bertajuk : PAINTING DA' RAINBOW ~ Haruslah.. Lalalala..
3.  Upload banner kat entry & sidebar & link kan kat entry nih ~ Dalam proses.. Mesti buat punye..
4.  Tulis komen " SAYA DAH JOIN " , tinggalkan link dan email untuk memudahkan pemberian hadiah giveaway teman nih nanti ye.. ~ Baikkk... :p

1 comments on "Mari Kita Melakarkan Pelangi..."

mama zharfan on June 13, 2010 at 3:00 PM said...

me singgah tgk entry..good luck!

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal