Friday, June 11, 2010

Wajib bawa Jalan-jalan~

Posted by annazanariah at 6/11/2010 10:57:00 PM
Kena TAG!


Anna kena TAG lagi..
Malam2 ni baru berkesempatan nak jawab task ni.. :)
Cam menarik sebab lain dari yg lain..


Anna dapat TAG ni daripada cik izyan..
TQ.. org cakap kalau selalu kena TAG, means org selalu ingat kat kita.. hihihi..


1. Batch Mark Bag Tag




2. Mana bag yang anda sedang guna sekarang?


Handbag COACH warna dark brown 
Takde gambar bag alone plak.. hihihi..



3. kenapa suka bag tu?

Saiz yg agak besar, boleh muat macam2 barang.
Pastu warna brown mudah nk matching dgn banyak baju okey..
Beg ni beli dgn duit 1st gaji thn lepas (skrg dah tak keje)



4.Pic anda dan beg tu?


Setelah puas godek2 album.. jumpa gambar ni.
Masa kenduri one of my fren bulan march dis year.


5. pengalaman dengan bag tu?
Wajib bawa time kuar jalan2, shopping, attend kenduri..
antara tempat yg selalu dikunjungi bersama: sushi king, jusco,
Genting pun dah bawa, bukit tinggi.. bla.. bla.. bla..
(banyak tempat lg kowt~)


6. kenapa anda rasa perempuan perlu bawak bag kemana-mana?


Sebab senang nak bawa accessori segala~
make up, handfon, wallet, camera, pda dll..

7. pandangan anda bila lelaki bawa handbag perempuan....

Pandangan Anna..
ermmm.. rasanya cam pelik kot.
Ada org ckp gentleman n caring, but
bg Anna tak sesuai la..
baik tolong bawa barang2 yg dah shopping ni
uhuh! Berat tau... ngeee~


8. cara kreatif utk elak beg anda diragut?

bawa je beg baju untuk balik kg tu..
gurau je.. tak payah bawa beg lg senang.
tumpang beg kawan. hahahaha..


9. bag atau kasut? mana satu anda pilih?

Kasutttttt...


10. TAG 5 orang kawan anda yang anda nak taw ttg begnye!
(jgn lupa bgtaw rakan yg anda tag ni)

 ain nadzirah
syifa rosli
fatin liyana
syira
Qellissa bb

3 comments on "Wajib bawa Jalan-jalan~"

annazanariah on June 13, 2010 at 10:24 AM said...

*bilalah dapat beli COACH ori* lalallalaaa...

ain nadzirah on June 13, 2010 at 3:39 PM said...

waa..dpt tag..nanti ain jwb k..;p

Wanita Timur ( Syifa Rosli ) on June 13, 2010 at 5:13 PM said...

dapat lagi..nanti lah jawab ye.. lambat skit no..
cheq tengh bz ni..takpa no anna..cheq jawab lambat skit..

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal