Monday, April 22, 2013

Kopiesatu sempena 5th Anniversary

In conjunction of our AGROBANK 5th Anniversary, the management has decided to issues a COMPLIMENTARY VOUCHER – KOPIE SATU each.

Voucher will only valid on 1st April 2013 (Monday) from 10:00 –20 :00.

HAPPY 5TH ANNIVERSARY

*******************

Alhamdulillah, dapat merasai keenakkan Ice Blended Cappuccino secara percuma.. Ini merupakan kali pertama saya menikmati kopi KopieSatu. Kalau anda nak tahu, apakah KopieSatu, dan dari mana asal usul keluaran ni, boleh refer laman web ni >>

Rasanya sedap, namun memandangkan saya ni memang penggemar kopi tegar (tegar ke?), so saya rasa kalau kopi ni dipekatkan sedikit lagi mesti lagi best. Apa-apa pun tahniah buat usahawan yang berjaya mengeluarkan satu lagi produk Bumiputera yang tentunya Halal, Bersih dan Selamat.

Semoga lebih ramai lagi belia dan usahawan di Malaysia, maju dan mara ke hadapan dalam penghasilan produk-produk makanan dan minuman dengan jaminan kualiti terbaik dan standing produk-produk lain..

p/s: dalam banyak-banyak kopi, kopi kampung jugak sedap.. Bancuh pekat, dan nikmati ketika masih panas.. Antara kopi yang menjadi pilihan, kopi Che Nah (Perak), dan kopi Hang Tuah (Penang). Apa pula kata anda?

2 comments:

tenku butang said...

hai.. salam kenal,
follower no.784
done follow sini,
jom follow teman yea ..=)

http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog

wsc biolo obat pelangsing said...

salam kenal malaysia...