Wednesday, May 23, 2012

Farewell with Cypark Team

Posted by annazanariah at 5/23/2012 11:10:00 PM
Sayonara~~

Sob.. Sob.. Sob.. Setiap pertemuan pasti adanya perpisahan.. Setiap perpisahan pasti adanya kesedihan. Namun hidup mesti diteruskan jua. InsyaAllah... dunia ni kecik je, ada rezeki, ada jodoh jumpe lagi.. Bukan senang nak buat decision ni. Hampir setahun dah Anna kerja dengan Cypark. Banyak pengalaman yg Anna dapat disamping kenal dengan kawan2 dari pelbagai background.. 

****************************************

Lunch date at Restoran Thai Sri Ayutthaya @ Damansara Height. Reserved for ten.. Anna, Kak Ruzi, Kak Yana, Kak Sharifah, Tinalene, Izzuddin (our new HRA exec, replaced my place), Azaham, Husna, Asyraf and Yumni..

Our menu, of course Thai Delight. Ni second time la Anna datang sini.. Antara menu yg Anna ingat, Deep Fried Calamari, Green Chicken Curry, Kerabu Manggo, Som Tam, Kailan Ikan Masin, Siakap 3 Rasa dan Kangkung Goreng Belacan.. Drinks plak, we all pilih fruit juice.


So far, makanan dia OK lah.. Nak kata sedap sangat tu tak, tapi juz nice.. Tapiiiii Anna sangat suka tomyam kat sini.. Memang lazatttt..

Its got a reputation for being REAL good, but pricey.. Agak2 sepuluh orang lebih RM500 tak? Hmm...

So far, service mmg baik, rasa makanan ok, fruit juice mmg terbaik, desert pun terbaik.. Keseluruhan 4/5 lah.. *dah macam pengacara jalan2 cari makan lak*

Anna akan merindui saat2 bekerja di Cypark Resources Berhad, especially Team HRA Dept & CEO Office.. Thanks untuk semua.. Maafkan segala kesalahan Anna dari hujung rambut hingga hujung kaki. Halalkan makan minum, restui semua ilmu yang Anna dapat kat CRB.. Semoga berjumpa lagi...

Mode: Semoga esok lebih baik daripada hari ini.. Nite~










5 comments on "Farewell with Cypark Team"

Anonymous said...

Will miss u too...xoxo...muaahhhh

Cinta Misteri on May 29, 2012 at 12:51 PM said...

They gona miss. CiM je yg masih stay smpi 8thn kt cni

LukMan on May 30, 2012 at 2:39 PM said...

Slm. ana halal ke mkn kedai nie?Restoran Thai Sri Ayutthaya @ Damansara Height

????


Sayang lg x kt CYPARK????

CikUna on June 9, 2012 at 4:08 PM said...

huhu.. missed u so much my dear sister... doakan Husna juga ye.. thanks for everything..

alyaa zainudin on November 11, 2014 at 8:27 PM said...

Salam.knapa berhenti

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal