Thursday, May 05, 2011

KFC | Baik Punye....

Posted by annazanariah at 5/05/2011 07:31:00 PM
Siapa suka KFC?

KFC ada buat promosi skrg. Siap ada diskaun baik punye.. SO GOOOOD! Hehehe.. Kalau U all nak tau, boleh la klik kat iklan yg ada kat blog Anna ni.


Dah pernah try menu baru?


Nyum3.. Sedapnyeeee... Boleh la serbu KFC terdekat ye. Memandangkan Hari Ibu dah dekat, boleh la bawak ibu masing2 makan KFC. Bagi yang dah habis final exam tu, boleh la celeb kat KFC. Bagi adek2 yg baru dapat tawaran Matrikulasi dan Tingkatan Enam, KFC juga tempat terbaik nak celeb. Boleh lepak ramai2 sambil makan AYAM.. Heheh..  Nak makan lebih dengan harga murah?? Download dan print voucher KFC kat page KFC di facebook tu ye. Ataupun kat bawah ni pun boleh... Hihihihih... Tapi kalau nak tau lagi banyak, klik la IKLAN KFC KAT BLOG BLUE CRYSTAL ni k.. ^____^




Cepat3... Jgn lupa ajak Anna sekali ye.. =)

7 comments on "KFC | Baik Punye...."

lissaliyya on May 5, 2011 at 7:57 PM said...

jom anna.... hehehe
p/s: tlg print utk shaye boleh?? hehehe

ctkah samsudin on May 5, 2011 at 8:04 PM said...

nak jgak!!! apa kata2 akak2 nie blnje sy.. hehehe

sweetsal on May 5, 2011 at 11:47 PM said...

tetiba nk mkn kfc chicken chop..nampak sedapp..hehe

annazanariah on May 6, 2011 at 12:55 AM said...

@lissaliyya--- mau ke? boleh je nak tlg print.. ngeh3...

annazanariah on May 6, 2011 at 12:55 AM said...

@ctkah samsudin--- boleh nak belanja, tapi guna duit dalam wallet tikah.. ok tak? hehe..

annazanariah on May 6, 2011 at 12:56 AM said...

@sweetsal--- jom kita serbu KFC.. jgn lupe bawak kupon tu... nyum3...

MEKAR on May 7, 2011 at 9:51 PM said...

suka juga makan kfc ni. tak kira masa ada promosi atau tidak. tak pernah jemu memakannya

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal