Wednesday, February 02, 2011

Thanks QaQa

Posted by annazanariah at 2/02/2011 01:10:00 PM

Salam.. Entri ringkas untuk say BIG thanks to cik QaQa coz sudi pilih Anna as a winner.. 1st prize tu.. Ni 1st time tau menang contest.. Btw, Anna doakan semoga cik QaQa sentiasa dimurahkan rezeki.. Kalau U all nak tengok list pemenang lain, boleh klik SINI ye..

Satu lagi, nak say sorry juga sebab baru update tentang hadiah ni. Actually dah dapat last month a.k.a last week, tapi bz ke sana-sini dengan pelbagai aktiviti... Hari ni la baru dapat update dengan aman. Huahuahua.. Selamat menjeleskan diri sebab hadiah yang Anna dapat ni best! Ada brooch, rantai tangan dan rantai leher yang ada owl tu.. stylish kan..

Ok la.. daa...

0 comments on "Thanks QaQa"

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal