Sunday, January 02, 2011

New York Cheese Cake

Posted by annazanariah at 1/02/2011 02:10:00 AM



Pagi2 buta dok makan Cheese Cake. Hukhukhuk.. Dah dua hari dok teringin nak makan cheese cake tau. Cuma malas nak kuar gi beli. Nak buat sendiri, wassalammmmm.. hehe.. Mujur la Sis Jue ajak kuar gi Jusco tadi. Even dah malam, hajat nak makan cheese cake terlaksana jua di Secret Recipe.. Yeay!

***************************

U all pernah tak duduk2, tetiba teringin nak makan something yang dah lama tak makan. Anna mmg camtu, even my mom pun dah kenal sgt anak dia ni. Bila nak balik kampung je, mak mesti tanya "balik kali ni teringin nak makan apa pulak? Boleh ayah tolong pi cari siap2..." Ohhh.. camtu la dalamnya kasih sayang parent kat anak2 kan.. Sob3.. rindu pulak... =(

Pernah sekali tu teringin sangat nak makan Cendol. Tak kisah la ada pulut ke tak.. Dua tiga hari jugak mencari, tapi mmg kebetulan tempat2 yg biasa jual cendol tutup lak. Cian kawan Anna, Cik Dina terpaksa melayan jek karenah Anna nakkan cendol. Hahaha.. Finally jumpa juga masa jalan2 kat Pasar Malam Jalan Masjid India.. Keesokkan hari kami ke pasar pagi, jumpa lagi cendol.. Apa lagi.... faham2 lah kan.. hukhuk.. 

Kalau boleh jgn dilayan sgt kan.. Mengada2 je lebih.. Alamak, kek masih tak habis ni. Muak pulak nak habiskan sepotong ni sorang2.. errrr... Lepas makan, tido. OK ke??? Mata dah ngantuk...

K lah, sambung lagi nnt.. 
pen off~

2 comments on "New York Cheese Cake"

Fatihah Soffi on January 2, 2011 at 5:23 AM said...

cik tehaa selalu tingin macam2 ;p
ada aritu terasa sgt nak mkn cendol, pastu mmg pk masjid india la. sampai dua kali makan cendol,alasannya, 1 st cendol , taste not so good ;p

klu kita tingin pa2, better pegi dapatkan :)

annazanariah on January 2, 2011 at 7:29 AM said...

hihihi.. cik tehaa.. nampaknya kita ada persamaan kan... mmg cendol yg kat masjid india tu tak berapa kena selera. sebab tu pagi esoknya cari kat pasar pagi lak.. baru puas makan.. hahaha..

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal