Saturday, January 01, 2011

Entri Pertama 2011 | 01.01.11

Posted by annazanariah at 1/01/2011 10:41:00 AM
SELAMAT TAHUN BARU.... SELAMAT DATANG 2011

Entri pembukaan 2011. No idea.. Berdebar2 sebab melangkah lagi satu umur. Wahhh.. Banyak plan yang tertunda perlu dilaksanakan sedangkan plan yang akan datang juga perlu diatur sebaiknya. Ya Allah, permudahkan urusanku dan urusan orang2 yang menyayangiku~

Sebagai menghargai seorang sahabat, Anna jadikan entri 1st tahun ni untuk menjawab tag daripada Afiff..

OKla, kita tengok soalan2 cepumas (ada juga cepu cemas ni) :

1. apa benda paling penting dalam hidup korang?
> Benda?? Ape yg penting? Banyak la.. Tapi yg paling penting lappy, external hard disk, hanfon, pen, diary, planner, jam etc..

2. benda terakhir yg korang beli guna duit korang?
> Nasi beriyani gam + ayam masak merah kat Meranti tadi

3. dimanakah korang melangsungkan perkahwinan korang dan apa temanya ?
InsyaAllah kat umah atau dewan kot. Kawasan rumah sempit (tiada halaman yg luas). Tema? Hmm.. Kaler Purple and off white. Simple but nice. Tak minat nak buat grand2 pun. 

4. adakah korang tengah bercinta sekarang ?
> ehem.. ehem.. soalan nakal ni... sejak lahir Anna bercinta OK.. Ramai yang Anna cintakan.. Salah faham soalan ea.. Heheh.. Faham2 sendiri la kan..

5. berapa lama korang akan mencintai kekasih korang ?
> sampai ke-Syurga, InsyaAllah..

6. dimanakah korang selalu jumpa kekasih korang ?
> hmm... restoran.. hahaha.. asal bercinta je gi dinner date kan? Klise betul..

7. novel/buku/majalah yg terakhir dibeli ?
> Majalah SOLUSI dan Buku Latihan Sudoku 

8. nama penuh korang ?
> Untuk apa ni? tak mau bgtau boleh? Cari sendiri la ye.. hihi..

9. antara mak ngan ayah.. mana lagi rapat ?
> Masa kecik2 dengan ayah, but now when growing up dengan mak la lebih selesa nak girl talk. kihkihkih..

10. namakan org yg korang betul2 nak jumpa dlm idup korang ?
> jumpa dalam idup ea.. sape ha? Prof DiRaja Ungku Aziz kot. Respect la kat beliau..

11. adakah korang basuh baju sendiri ?
> ye la.. habis? nak suh bibik? no no no.. (datang mana watak bibik tak tau)..

12. dimanakah tempat korang btul2 nak pegi ?
> Makkah, Aussie, Kota Al-Hambra, Kundasang (Sabah), Gunung Kinabalu (Sarawak) bla bla bla.. heheh..

13. pilih satu.. peluk or cium ?
> Aipp!! Ni lagi satu soalan nakal ni.. nak dua2 boley? hahaha.. 

14. beritahu 3 benda ttg orang bagi tag
> Very kind hearted
> Student UTeM
> Antara blogger yang terawal yang Anna kenal dalam dunia blogging ni..

15. lima benda yg paling disayangi dalam hidup
> Boleh tak refer soalan no 1. Terima kasih.. =)

16. lagu yang korang paling suka n selalu dengar ?
> Best friend (Kiroro), Aku dan Dirimu (BCL)-sebab ringtone., Lagu2 Hits dari Maher Zain, Lagu2 dari album One Love Blue...

17. bila tarikh lahir n kat mana korang sambut ?
> 11 ogos. Please ingat tau. Nanti bagi hadiah. Celeb kat mana Anna berada ketika itu la. Biasanya kat bilik (Kolej) je, and akan ada birthday prank.. Sayang U all.. Sil, Azie, Kak aishah, Teha, Nurul Farianah, Kak Fera, Zura.. Miss them much!

18. 5 rakan blogger yg korang nak tag
> dah lama tak men'tag' orang ni.. nak tag :

1. Green lady
3. Kak Ngah
4. Atie Aizam




0 comments on "Entri Pertama 2011 | 01.01.11"

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal