Sunday, January 09, 2011

Kesibukanku telah mengabaikanmu~

Posted by annazanariah at 1/09/2011 12:52:00 PM
Salam....

Kembali ke dunia kesibukan. Sekarang dah mula semester baru iaitu semeter terakhir Anna. Mudah-mudahan.. Walaupun sem ni hanya ti3a subjek, tapi kesibukannya seperti 10 subjek. huhuhu..

Siapa yang telah Anna abaikan tu? Cian pulak kan? Actually blog kesayangan ni la. Dah jarang sangat nak menjenguk. Rasa segan lak nak pergi bersapa mesra dengan kawan-kawan blogger yang suatu ketika dulu sangat mesra.. Maafkan Anna ye.. Apa boleh Anna buat sekarang, curi masa sedikit untuk update blog.

Semester ni adalah semester yang memerlukan Anna bagi full komitmen kepada latihan praktikal sebagai Kaunselor Pelatih.. Selain itu, Anna juga perlu siapkan portfolio kaunselor dan juga writing Thesis bab 4-5. Hmmm.. Tapi, semuanya dah ditentukanNya. Alhamdulillah, Allah permudahkan urusan Anna bila mana bahan kajian Anna dah siap hampir 40%. Tunggu collect data je skrg sebelum mulakan writing. 

Selain tu, Anna juga diamanahkan untuk menjadi penasihat beberapa program dan projek di kolej kesayangan ni. KTF, GO!!!! Seperti yang U all pernah baca, Anna salah sorang AJK untuk Seminar dengan Dato' Dr Hj Mohd Fadzilah Kamsah.. Selain tu, penasihat untuk Kelab Usahawan, Biro Usahawan & Kerjaya, disamping penasihat Lawatan ke Istana Budaya. Hope kita sama-sama belajar bagaimana untuk melancarkan segala perancangan dan strategi...

Coming event yang perlu hadir pun terlalu banyak. So, harap kamu, kamu, kamu & kamuuuuuu faham ye... hehehe...

Ok lah, jom lunch! Lapoooo.. Daaa...


anna-kata: tertarik dengan satu petikan from one of JKM KTF (Mira): 
A christian guy asked a muslim: Why do your girls cover up their body and hair?The muslim guy smiled and got two sweets, he opened the first one and kept the other one closed. He thrown them both on the dusty floor and asked the christian: ...If I asked you to take one of the sweets which one u will choose? 
The Christian ......replied:... The covered one.
Then the muslim said that's how we treat and see our women :)

3 comments on "Kesibukanku telah mengabaikanmu~"

.:QiLaH:. on January 9, 2011 at 4:50 PM said...

sabar ye k.ana..
smoga Allah akan mempermudahkan segala urusan akk..
InsyaAllah =)

annazanariah on January 9, 2011 at 9:33 PM said...

thanks qilah... miss u.. miss semua adek2 JKM..

Anonymous said...

Hi, Just came back here to remind you about Mobile Monopoly. This is a superb system and WILL make you money, especially seeing as you own a web site. Take a quick look at their video, the system is about using Mobile Advertising which is brand new and an unexposed market where you can make thousands by doing hardly any work. I promise you that after you watch their short video it will change you and it will start making you think. http://mobile-mastermind.com

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal