Wednesday, December 08, 2010

Siapa insan bertuah itu??

Posted by annazanariah at 12/08/2010 08:59:00 PM
Assalamualaikum..

Juz nak ucapkan tahniah kepada seorang insan bertuah ini. Hehehe..

Bertuah sebab ape ye?
..
..
..
..
..
..
..
U all ingat lagi tak entri Anna yang ni>> KLIK SINI

Ha... berikutan dah ada yang dapat, Anna buat la simple entri nak promote blog insan bertuah tu. Sape? Sape? 

Actually Afiff ni antara blogger yang terawal yang Anna kenal. Beliau student UTeM, Melaka. Bagi yang belum kenal, eloklah kita berkenal2an. Jom terjah blog beliau kat SINI.



P/S: Afiff a.k.a epit, sila e-mailkan Anna alamat k.. TQ. Selalu2lah jenguk blog Anna k..
P/S 2: Hehe.. Ape lagi daaaa... Anna nak letak lucky number yang baru la pas ni.. Nak fikir2 dulu number apa. U all ada cadangan?? Ngeeee~~~

Pen off~


5 comments on "Siapa insan bertuah itu??"

sweetsal on December 8, 2010 at 9:43 PM said...

lama akak tak singgah sini..busy..hihi,terlepas la pulak nk jadi insan bertuah, btw, tahniah pd Afiff, nak terjah blog dia pulak..hehe

Belalang Hijau on December 8, 2010 at 10:02 PM said...

sungguh bertuah la org itu...
huhuh

padin on December 9, 2010 at 12:26 AM said...

wahhh bertuah si budak epit ni keh3, kenal masa kat belog chaon heee

annazanariah on December 9, 2010 at 7:32 AM said...

@ kak sal... takpe kak.. saya faham.. hehe.. akak, pizza one set! heheh..

@ belalang.. belalang pun bertuah jugak.. =)

@ padin.. tu la.. antara geng terawal yg anna kenal.. epit ngan RB. RB dah lama tak bertanya khabar..

afiff edogawa on December 9, 2010 at 8:53 PM said...

wah2.. syukur alhamdulillah krn menjadi org yg bertuah itu.. hehe

thx semua.. terima kasih juga diucapkn kpd tuan punya blog (anna) krn membuat cabutan ini...

minta maaf sbb skrg ni dah kurg aktiviti berblogging.. dah kurg minat, mungkin padin dan anna boleh bg kata2 smgt sikit kt epit ni.. ^_^

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal