Wednesday, December 08, 2010

Siapa insan bertuah itu??

Assalamualaikum..

Juz nak ucapkan tahniah kepada seorang insan bertuah ini. Hehehe..

Bertuah sebab ape ye?
..
..
..
..
..
..
..
U all ingat lagi tak entri Anna yang ni>> KLIK SINI

Ha... berikutan dah ada yang dapat, Anna buat la simple entri nak promote blog insan bertuah tu. Sape? Sape? 

Actually Afiff ni antara blogger yang terawal yang Anna kenal. Beliau student UTeM, Melaka. Bagi yang belum kenal, eloklah kita berkenal2an. Jom terjah blog beliau kat SINI.



P/S: Afiff a.k.a epit, sila e-mailkan Anna alamat k.. TQ. Selalu2lah jenguk blog Anna k..
P/S 2: Hehe.. Ape lagi daaaa... Anna nak letak lucky number yang baru la pas ni.. Nak fikir2 dulu number apa. U all ada cadangan?? Ngeeee~~~

Pen off~


5 comments:

sweetsal said...

lama akak tak singgah sini..busy..hihi,terlepas la pulak nk jadi insan bertuah, btw, tahniah pd Afiff, nak terjah blog dia pulak..hehe

Belalang Hijau said...

sungguh bertuah la org itu...
huhuh

padin said...

wahhh bertuah si budak epit ni keh3, kenal masa kat belog chaon heee

annazanariah said...

@ kak sal... takpe kak.. saya faham.. hehe.. akak, pizza one set! heheh..

@ belalang.. belalang pun bertuah jugak.. =)

@ padin.. tu la.. antara geng terawal yg anna kenal.. epit ngan RB. RB dah lama tak bertanya khabar..

afiff edogawa said...

wah2.. syukur alhamdulillah krn menjadi org yg bertuah itu.. hehe

thx semua.. terima kasih juga diucapkn kpd tuan punya blog (anna) krn membuat cabutan ini...

minta maaf sbb skrg ni dah kurg aktiviti berblogging.. dah kurg minat, mungkin padin dan anna boleh bg kata2 smgt sikit kt epit ni.. ^_^