Wednesday, December 29, 2010

Pijak Telur

Posted by annazanariah at 12/29/2010 09:03:00 PM
Salam.. U all buat ape tu? Tengok bola? Memang panas kan? Siap naik kereta perisai nak masuk stadium tu.. Apa2 pun semoga skuad Harimau Malaysia berjaya membawa pulang piala AFF Suzuki.. MALAYSIA BOLEH!!!

Ok, sambil2 tengok bola, Anna nak share satu experience yg mungkin bukan senang nak dapat. PIJAK atau BERDIRI atas TELUR. Telur hidup tau, bukan telur rebus.. Ni gambar sebagai bukti. hehe..



Ada sesiapa yg pernah buat? Anna ni 1st time tau. Berdebar sgt. Tapi once kedua-dua kaki dah mendarat atas telur, mmg best n teruja. Macam tak percaya je. Harus diingat, even dah berjaya berdiri atas telur tanpa pecah, step untuk turun pun kena jaga. Majority yg pecahkan telur bila step turun tak dijaga. Akibatnya, crack la..

Aktiviti ni banyak mengajar bagaimana kita percaya kepada diri sendiri dan kawalan minda. Kalau minda tak fokus, mmg tak menjadi la. Kalau buat sendiri ni, belum tentu boleh jamin tak pecah. Hehehe.. (ada lagi simptom tak percaya diri sendiri)... Sape yg dah try, jom kongsi experience..

Asalnya slot time ni adalah walk on fire/ berjalan atas bara api, tapi memandangkan musim hujan, kayu api basah.. so ganti dengan step on the eggs.. before ni, dengan consultant yg sama juga buat aktiviti refleksologi guna gardening plat yg tebalnya 1 inci. perrghh.. Sakit sangat. Memang menangis la. 15 minit rasa macam 15 jam kot.. Sesiapa belum pernah try boleh la try ye..

Boleh search kat fb: MEPS Capital (siap promote tu)


5 comments on "Pijak Telur"

░♥si lampu neon♥░ on December 30, 2010 at 9:44 AM said...

wooo tak caya laaa

Notami on December 30, 2010 at 11:16 AM said...

mula2 nk jln atas bara api?? biar btul?

annazanariah on December 30, 2010 at 1:23 PM said...

░♥si lampu neon♥░ ... nape tak caya? banyak lagi testimonial dah berjaya.. hehe.. tak de ilmu mistik pun. juz believe in urself, u can do it.. =)

Notami... yup, jalan atas bara api.. ada gambar2 kat facebook MEPS CAPITAL..

tqaAwesome on January 1, 2011 at 3:24 PM said...

ni same la mcm pijak atas paku byk2 tu ye. hehe. wow, siap ade gambar lagi. phewwwit.
nak try la (abih la mak aku ngamuk jap ag)

afiff edogawa on January 2, 2011 at 2:45 AM said...

mcm best je... share tips skit camne nk berjaya pijak atas telur...

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal