Monday, December 06, 2010

Masih ada yang sudi~

Posted by annazanariah at 12/06/2010 05:04:00 PM
Hye Hye Hye....


Macam biasalah, bila Isnin je mesti masing2 akan check akaun nuffnang kan? kan? kan? heeeee... Anna pun dah check tadi. Alhamdulillah, En Nuffnang masih sudi berada di blog yang mungkin hanya di pinggiran ni. Orang pun tak perasan kewujudan blog ni. Kuikui..

Ni adalah hasil BLUE CRYSTAL sepanjang ______ ( tak ingat bila sebab dah lama tak aktif blogging). Layan je la ea.. zaaaasss!!!


Dah banyak ME.. sob2.. takpe lah.. Still ada 5 BE. 4 tengah running, 1 masih belum kuar kat blog.. Rugi sangat rasanya bila ada BE, tapi tak BW. huhuhu.. Maklumlah b4 ni bz kan.. Skrg nak mula balik BW dengan konsisten. Cewahhh..!! Hehehe..

Thanks untuk U all dan semua followers blog ni sebab sudi menyokong Anna untuk terus berbelog. Tanpa U all, sure Anna takde semangat nak berbelog kan?? Untuk En Nuffnang juga, Thank you very much! Bagi la lagi banyak2 ye.. Saya janji saya akan rajin BW. =)

Pen off~

1 comments on "Masih ada yang sudi~"

hiro on December 7, 2010 at 12:36 AM said...

xhabes2..

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal