Saturday, November 27, 2010

Dah dapat cek pertama dari NUFFNANG

Posted by annazanariah at 11/27/2010 08:08:00 PM
Alhamdulillah, hujung2 bulan, hujung2 sem ni, dapat juga lah sedikit pendapatan untuk duit poket. hehehe.. Thanks NUFFNANG!! Love u much~ Jumlah tak la macam gaji Engineer atau pemenang utama Anugerah SHOUT tu, tapi cukuplah buat topup beli new dresses. Hehehe.. Sekarang tengah tunggu masa nak cash out cek yang kedua.. Tunggu banyak sikit lah baru cash out. Lalalalaaaa~ Mode: Seronok bangat!



Thanks untuk U all yg support Anna untuk terus berbelog.. Datang la selalu ye.. (^_~)


Tengah berkira-kira mau tengok wayang: Harry Porter n Repunzel. Sapa mau temankan??? Angkat kaki. kehkehkeh..

11 comments on "Dah dapat cek pertama dari NUFFNANG"

Miza Yusof on November 27, 2010 at 8:16 PM said...

bestnyaaa. tahniah yaa :)

ctkah samsudin on November 27, 2010 at 8:19 PM said...

jom2.. harry potter.. kak ana blnje... rapunzel sgt best!!!! comey!!!

~qiFFara~ on November 27, 2010 at 8:57 PM said...

ala..nape x reveal amount tu bape..mesti riban2 nih!
hehe

Belalang Hijau on November 27, 2010 at 9:13 PM said...

nak cikit!
nak cikit!

sweetsal on November 27, 2010 at 9:15 PM said...

blh la belanja akak..hehe..bestnya dapat duit..

shah87 on November 27, 2010 at 9:29 PM said...

belanja mkn la mcm nie..
hahahahahaha..

annazanariah on November 28, 2010 at 12:06 AM said...

@ miza.. thanks dear.. jom wayang! hehe

@ ctkah.. tu la.. nak tgk harry porter. kita gi U mall je la kot. dekat sikit.

@ qiffara.. alaaa.. mana da riban2.. sikit jek. hehe..

@ belalang.. nak ea.. meh amik. dah draw pun duit tu. hehe..

annazanariah on November 28, 2010 at 12:08 AM said...

@ sweetsal.. insyaAllah.. akak, next week saya ke kajang. kalau da masa boleh la lajak ke pizza hut sri kembangan. eh.. betul ke ea.. mana ntah kak.. lupe sudahhhh. huhu..

@ shah87.. boleh... order la nak makan ape.. hehe..

padin on November 28, 2010 at 12:42 PM said...

hehe best la anna, keep blogging ya,

annazanariah on November 28, 2010 at 3:43 PM said...

@ padin.. thanks padin.. tengah menaikkan mood blogging balik ni pas exam.. hehe..

amna on May 9, 2011 at 12:26 AM said...

tahniah :)

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal