Saturday, November 27, 2010

Dah dapat cek pertama dari NUFFNANG

Alhamdulillah, hujung2 bulan, hujung2 sem ni, dapat juga lah sedikit pendapatan untuk duit poket. hehehe.. Thanks NUFFNANG!! Love u much~ Jumlah tak la macam gaji Engineer atau pemenang utama Anugerah SHOUT tu, tapi cukuplah buat topup beli new dresses. Hehehe.. Sekarang tengah tunggu masa nak cash out cek yang kedua.. Tunggu banyak sikit lah baru cash out. Lalalalaaaa~ Mode: Seronok bangat!



Thanks untuk U all yg support Anna untuk terus berbelog.. Datang la selalu ye.. (^_~)


Tengah berkira-kira mau tengok wayang: Harry Porter n Repunzel. Sapa mau temankan??? Angkat kaki. kehkehkeh..

11 comments:

Miza Yusof said...

bestnyaaa. tahniah yaa :)

ctkah samsudin said...

jom2.. harry potter.. kak ana blnje... rapunzel sgt best!!!! comey!!!

~qiFFara~ said...

ala..nape x reveal amount tu bape..mesti riban2 nih!
hehe

Belalang Hijau said...

nak cikit!
nak cikit!

sweetsal said...

blh la belanja akak..hehe..bestnya dapat duit..

shah87 said...

belanja mkn la mcm nie..
hahahahahaha..

annazanariah said...

@ miza.. thanks dear.. jom wayang! hehe

@ ctkah.. tu la.. nak tgk harry porter. kita gi U mall je la kot. dekat sikit.

@ qiffara.. alaaa.. mana da riban2.. sikit jek. hehe..

@ belalang.. nak ea.. meh amik. dah draw pun duit tu. hehe..

annazanariah said...

@ sweetsal.. insyaAllah.. akak, next week saya ke kajang. kalau da masa boleh la lajak ke pizza hut sri kembangan. eh.. betul ke ea.. mana ntah kak.. lupe sudahhhh. huhu..

@ shah87.. boleh... order la nak makan ape.. hehe..

padin said...

hehe best la anna, keep blogging ya,

annazanariah said...

@ padin.. thanks padin.. tengah menaikkan mood blogging balik ni pas exam.. hehe..

amna said...

tahniah :)