Friday, November 26, 2010

Chocolate Giveaway

Posted by annazanariah at 11/26/2010 08:16:00 PM
MOOD join contest kembali lagi!
Teruja.. teruja... sebab mata dah bling-bling nampak boxes of chocolates. My favorite tu. Mintak2 la ada rezeki..

Even Anna minat gilos ngan purple, but still adore warna maroon and COKLAT. Anna ni ada org cakap chubby, tapi tetap suka makan COKLAT (Klik untuk tahu tentang coklat!). Pernah mengimpikan ada kilang COKLAT sendiri, tapi nak beli COKLAT pun guna duit tabung. Kalau stress, COKLAT la yg Anna cari. Kebanyakan blog business yang Anna follow pun banyak yang jual homemade COKLAT, kek COKLAT, cookies COKLAT. Kesimpulannya mmg Anna suka COKLAT...!!! Dan yang penting Anna harap Anna bertuah untuk dapat COKLAT dari dnialicious sebab bunyinya pun dah delicious. Kalau makan.. hmmmm.. nyummy!! *Ada diskaun ke kalau nak order nanti??* hehehe..


GA ni di anjurkan oleh blog dnialicious.blogspot.com


Jeng3.. Ni la hadiahnya. Nyummy!


1st prize
CHOCOLATE in box of 24pcs(Worth RM30+postage)!! 

2nd prize
CHOCOLATE in box of 12pcs(Worth RM15+postage)!!

3rd prize 
 CHOCOLATE in box of 9pcs(Worth RM10+postage)!! 

Kalo nak tau lebih lanjut silalah klik di SINI
Jumlah ramai2 join GA ni untuk memeriahkan lagi seni blogging ni..hehe
Tarikh tamat GA ni pada 10hb Dec 2010..


1 comments on "Chocolate Giveaway"

hamzah ian on November 27, 2010 at 2:03 AM said...

bestnya coklat.. nyam2

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal