Tuesday, October 26, 2010

1st Lucky Draw by Atie Aizam

Posted by annazanariah at 10/26/2010 01:46:00 PM
Assalamualaikum

Situasi: Tengah restkan otak sambil baca2 entri rakan2 blogger.
Mood: Relax and Cool~
Idea: Join Giveaway and Lucky Draw. Jumpa yg menarik! Nak join... nak join.. Hhehe..


1st Lucky Draw by Atie Aizam




Jom check syarat2~
Syarat2 nye senang jer..

1. Anda mesti seorang blogger
[of course]
2. Anda mesti merupakan follower atieaizam.blogspot.com
[dah follow =)]
3. Anda mesti mempunyai alamat di Malaysia
[dah tentu]
4. Buat entry bertajuk: 1st Lucky Draw by Atie Aizam
5. Mesti letak banner 1st Lucky Draw tu yer kat entry anda
dan linkkan ke blog ni
6. Kat sidebar pun, jgn lupa letak banner ni dan perlu linkkan juga
7. Tinggalkan link entry anda di komen box entry ini saje
8. Tag sorang kawan anda atau lebih terpulang pada anda
[nak ajak cik kasih. my best buddy]


Tarikh Tutup: 30 November 2010


Hadiah best! Hope ada la rezeki kan... 
laptop accessories
ada 10 brg dlm box ni termasuk mouse,
cable lock dan sebagainye.. :)

DONE!

2 comments on "1st Lucky Draw by Atie Aizam"

atie aizam on October 26, 2010 at 4:14 PM said...

Salam anna.. atie dtg ni.. terima kasih sbb join contest ni..

Semoga berjaya.. rajin2 lah singgah blog.. mungkin ada hadiah sampingan dan perlu maklumkan dalam tempoh tertentu yang mungkin nadd adalah pemenang hadiah sampingan itu huhuhu..

annazanariah on October 26, 2010 at 7:30 PM said...

salam atie... hehe.. ok.. wish me luck k.. =)

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal