Wednesday, September 15, 2010

Reunion Alumni SMKAK @ DGCC

Posted by annazanariah at 9/15/2010 02:07:00 AM
Assalamualaikum...

Entri ni sepatutnya dah di publish dua hari lepas (12 Sept 2010).. tapi tak sempat. Anna juz nak share dengan U all kemeriahan Majlis Reunion Alumni SMKAK 1998-2002 (F1- 1998/F2-1999/F3-2000/F4-2001/F5-2002).  

Lokasi reunion: Dewan Damai, Darulaman Suites, Darulaman Golf & Country Club, Jitra, Kedah. Kalau U all nak try dinner kat sana boleh la try search kat internet. Tempat tu nice. Kalau nak tengok lokasi boleh klik sini. Setiap dinner sure ada tema kan? So reunion kali ni temanya adalah ~eh...8 tahun dah!.

DGCC Hall


Semua yang hadir malam tu segak bergaya dan ayu belaka apabila mengenakan baju melayu dan baju raya. Memang meriah dengan warna-warni Aidilfitri.

Tentatif Majlis:


745 – 815 pm : arrivals & registration
815 pm : welcoming remarks by MC
: opening doa
: opening remarks by PM
830 pm : slideshows, enjoy dinner
900 pm : lucky draw 1
905 pm : board committee voting
920 pm : lucky draw 2
925 pm : special slideshow for arwah Mohd Nadmin, hadiah Al-Fatihah
940 pm : lucky draw 3
945 pm : speech from class representative
1015 pm : continue with award for “paling segak & paling kacak"
1030 pm : open to floor for any comments
1045 pm : photoshoot session


Menu simple je: BBQ. Bak kata penganjur, makan sampai buncit. Hehhe.. Memang kenyang sangat pun. Sebanarnya makan jatuh number dua. Tujuan utama nak jumpa dengan kawan2. Kebanyakan lepas SPM mmg dah tak pernah jumpa. Masing2 bawa haluan dan perjalanan hidup. Ada yang masih study, ada yg dah berkerja, ada yang dah berkahwin dan tak kurang juga masih ramai yang single. Ngeh3~~ Macam2 cerita kami kongsikan malam tu. Sampaikan tak sedar masa begitu mencemburui kami. So, jom layan antara gambar2 yg sempat Anna upload je la ye. Nak tengok banyak boleh tengok kat fb. Beratus gambar dari photographer. Hehehehe.. :)


Gurls yang hadir


Guys yang hadir



5 Fathonah; class of 2002 (tak semua hadir)



Sembang apa la kan... hehhee~~



Bergambar setelah kenyang~~ fuhh..


Rasanya cukup dulu la gambar2 ni.. Alhamdulillah, committee untuk reunion pun dah dilantik. Harap2nya next reunion Anna dapat join lagi lah. Support kawan2.. :) Semoga berjumpa lagi. Daaaa~~~


10 comments on "Reunion Alumni SMKAK @ DGCC"

padin on September 15, 2010 at 5:44 AM said...

Anna
LIKE gambar no 5 tu heeee

annazanariah on September 15, 2010 at 11:59 AM said...

Padin,
Gambar second last tu ke? Candid tu.. hehehe.. Mulut penuh makanan kot. Tu yg senyum tersipu2.. hahaha..

.s.o.f.i.a. on September 15, 2010 at 7:41 PM said...

benci!!!! merajuk!!!! tacing!!!! pi DGCC kot la nak singgah my house.....

me dok darulaman heights jer pun..... sekentut jer dari DGCC.....

lenkali kalau pi area tu lagi WAJIB mai umah tau!!!!

annazanariah on September 15, 2010 at 8:01 PM said...

cik pia... la, tak tahu menahu pun dok area situ. kalau tak, konfem singgah situ b4 ke DGCC. ruginya baru tau.. huhu.. ada fb? add tauu.. sitizanariah_307@yahoo.com..

~husna~ on September 16, 2010 at 11:34 AM said...

bestnya tgk gmbo..sapa yg dpt award plg segak ngan plg kacak tuh? =p

annazanariah on September 16, 2010 at 11:52 AM said...

paling segak: syajaratuddur
paling kacak: firdaus nawawi.

awat una tak mai?

haikalfadzil said...

salam

other pictures ada ku upload di

http://www.dropshots.com/haikalfadzil#albums/SMKAK%20reunion

salam aidilfitri
maaf zahir batin

~husna~ on September 16, 2010 at 11:18 PM said...

xleh nak mai la...esoknya cousin kawin.mlm tu wat persiapan la..maybe next reunion la~

♥-- emieysandra --♥ on September 17, 2010 at 2:43 AM said...

wow..bestnyer reunion, kat hotel gitu, emiey reunion kt kantin sekolah je..huhu

annazanariah on September 17, 2010 at 2:18 PM said...

@ haikal.. thanks.. dah gi jenguk kat link tu.. :) banyaknye gambo.. best!

@ una.. takpe, next time kita jumpa k..

@ emiey.. mmg best. organizer pun power. everything mmg best la.. takpe, kantin pun,,, asalkan dpt jumpa kwn2..

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal