Friday, August 13, 2010

GA Contest from COKLATCHOC4U

Posted by annazanariah at 8/13/2010 04:15:00 PM
Salam Ramadhan semua.. Dah masuk 3 Ramadhan kan.. Jap je.. Bercakap tentang Ramadhan ni, ape favorite menu untuk berbuka? Anna tak kisah or cerewet sgt, tapi yg pasti mestilah ada puding and kurma. Hehehe.. Petang2 jalan2 di bazar sambil fikir juadah berbuka, teringat nak makan chocolate pula.. Hmm.. Tapi yg ni home made tau. Hasil air tangan siapa lagi kalau bukan KAK ROS yang peramah ni.. 

Sempena Ramadhan Al-Mubarak ni, KAK ROS dengan berbesar hati buat GA CoNTEST untuk semua blogger merasa chocolate yang dibuat sendiri. Tengok pun dah tau, sedap.. Kalau bertuah la kan,, bestnyeeeee..~

************************************************************

GA CONTEST
11 Ogos hingga 11 Sept

Jom tgk hadiah2nya.. Nyummy..!!


Hadiah utama 6pcs homemade choc with/wo filling with bookstyle packing 



4 Hadiah saguhati 2pcs homemade choc with/without filling perset 

U all nak tak choc kat atas tu? Apa lagi.. jom ramai2 kita buat entri tentang GA ni. Disamping support rakan blogger yang anjurkan GA, dapat juga tolong promosi kedai KAK ROS ni..  Kalau nak tau details dan syarat2 penyertaan, boleh klik di SINI. TQ~



Psst.. Dah lama nak buat GA ni, tapi kesihatan yg tidak mengizinkan. Demam sebab pertambahan usia kot.. Hehehe.. (^_~)V

2 comments on "GA Contest from COKLATCHOC4U"

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. on August 13, 2010 at 5:07 PM said...

best nya..anak2 kak lin suka la ni!hehe selamat berbuka dear

kasih suci on August 13, 2010 at 8:58 PM said...

gud lak..kalu menang contest ni jgn lupa share ye..hehehe

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal