Friday, August 13, 2010

Contest Happy Moment


Assalamualaikum...~

Mood nak join contest pulak hari ni.. :). Jom tengok contest ape pula..



CONTEST HAPPY MOMENT
Tarikh tutup 26 September 2010



Syarat2 penyertaan:

  1. Menjadi Follower Blog Ayuni84.blogspot.com (done! follower ke-40: anna zanariah)
  2. Membuat satu Entry yang sesimple mungkin letak Gambar Happy Moment anda bersama yang tersayang atau sesiapa sahaja yang penting ada muka anda dan juga Banner Contest  pun cukup (OK..)
  3. Tagkan dua orang kawan anda (baik...)
  4.  Letakkan link contest anda dibahagian komen Entry ini sahaja..dishoutbox tidak diambil kira. (ok)

Gambar yang dipertaruhkan;


Maaf kualiti gambar agak kurang baik..  Gambar ni sekitar tahun 2006. UTM salah sebuah IPTA yang menganjurkan GEGAR U!!. Anna dan kawan2 tak lepaskan peluang untuk join pelbagai acara yg diadakan. Antaranya photo shooting, tele maze, kuiz, dan macam2 lagi la.. Mmg hepi sangat masa ni sebab perpaduan pelbagai kaum, ada Malay, Indian, Chinese, Sabahan, Sarawakian.. Even group kitorang tak menang, tapi tetap  memberi kenangan manis sampai sekarang. 


U all pula, tentu ada happy moment kan? Jom la join. Anna nak tag: kasih suci dan green lady.

Hope ada peluang la jadi pemenang ea.. Hehehe.. :)

4 comments:

Amyza_nia said...

Nak join gak la...

annazanariah said...

jom.. join ramai2.. :)

AJ said...

slmt berjaya anna :)
meriah gambarnyer hehe

annazanariah said...

TQ AJ.. gambar Aj pun best..
semoga berjaya juga.. :)