Wednesday, August 25, 2010

Award Dari Emieysandra

Posted by annazanariah at 8/25/2010 03:54:00 AM

Selamat bersahur... =)

Awal2 pagi ni ingat nak buat assignment, tapi dah stop rehat jap, dah nak masuk gear balik susah lak. Layan blog jap la.. Tadi check shoutbox ramai yg sudi singgah. Anna berusaha untuk jejaki balik. Kalau ada yg terlepas tu, harap jgn marah or berkecil hati ea. Huhu.. Sambil belek2 tu, Anna terbaca la shout daripada salah sorg rakan di alam maya Anna ni. Rupanya dalam lama Anna tak aktifkan diri dengan blog pun, masih ada insan yg sudi bagi AWARD.. Lalalala~

Award yang comel bangat ni datangnya dari cik emieysandra. Thanks ye Emiey.. Tapi kalau nak ambik award ni, perlulah jawab soalan di bawah ni;


1. Nyatakan 7 makanan kegemaran anda sewaktu berbuka ataupun bersahur.
1. Nasi kerabu
2. Ayam percik
3. Puding
4. Taufu Fah
5. Murtabak
6. Nasi Ambang
7. Quacker Oat + Milo (aik.. takde kat bazar la. Buat sahur je)




2. Kemudian, tag 5 rakan blogger yang lain.
4. Mus

inilah awardnyer.
:
:
:

 

Sangat cantik + cute sebab kaler purple. Friendly.. :)

4 comments on "Award Dari Emieysandra"

MissXYZ a.k.a Abaikan on August 25, 2010 at 6:20 AM said...

tq anna sgt menghargai =)

annazanariah on August 25, 2010 at 1:27 PM said...

hehe.. miss mmg seorg blogger yg friendly.. nice to know u dear.. :)

Tomato Gurl's Life on August 25, 2010 at 3:38 PM said...

thanks a lot dear..suka3...nati buat entri :)

annazanariah on August 25, 2010 at 6:05 PM said...

hehe.. bagus3.. semoga persahabatan kita ni kekal la ye. kalau da rezeki boleh jumpe kan..

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal