Thursday, August 26, 2010

Award Dari Ellen

Selamat pagi. Semoga ceria hari  ni.. :)

Pagi2 yang sejuk dan syahdu (erkk ye je) ni Anna nak kongsi dengan U all tentang award cantik dan comel Anna dapat. Actually dapat semalam, tapi takde kesempatan lagi nak buat. So, pagi ni adalah masa terbaik untuk update blog.. 

Award yang cantik ni telah dianugerahkan daripada kawan baik Anna kat dunia blog ni. U all sure kenal: ELLEN yg sangat peramah dan happy go lucky ni. Thanks ye ELLEN.. Baru je sebulan berbelog, tapi follower dia dah 555. Wow.. Tidak syak lagi, mmg peramah. Sangat senang berkawan dengan Ellen tau. Even Skudai and Sabah jauh, tapi kami tetap rasa dekat.. OK lah, tanpa buang masa jom tgk award ni

:
:

:
ok ini award nya...



Alahai, comelnye.. Suka dengan bentuk dan kaler award ni. Word Beautiful Blogger tu ternyatalah untuk penerima award kan? Tapi pemberi Award pun secara automatik la beautiful kan? Cantik ni subjektif.. Tak semestinya muka cam Lisa Surihani je dikatakan cantik. Atau ada juga kata Tyra Bank tu cantik.. Beautiful is in the eye of the beholder kan? =)

K lah, dah dapat award kena tag.. Anna tag semua follower blog Anna yang baik hati ye. Sudi2 la ambik ye. U all mmg sentiasa beautiful in my eyes.. ^_^

Sekian~

6 comments:

FloEllen said...

alalalala..comelnye...hehehhe...kita dpt award tu sbb kita cantik kan...ye!! biar tak cantik mcm erra fazira tp cantik dr sudut lain...lallalaala....

Tomato Gurl's Life said...

memang cantik!!tahniah dpt award :)

.s.o.f.i.a. said...

adakah aku sebagai follower ter otomatik ter tag....??? omagosh!!!

annazanariah said...

ellen... ye, kita cantik kan? hehe.. thanks again ellen.. suke sgt award ni..

cik tom.. award ni pun ellen dapat dari cik tom kan? heheh.. tahniah jugak..

sofia.. ambik la sofia.. u are so beautiful dear.. buat entri tau.. :)

Zaer!! said...

Hehehe..Tahniah anna!!..suke suki la 2 anna..hehe..;-)

annazanariah said...

heheh.. thanks zaer.. :)