Tuesday, August 24, 2010

Berbuka Puasa di D'Restoran Kampung Nelayan

Posted by annazanariah at 8/24/2010 11:18:00 PM
Assalamualaikum~

Dah lama rasanya tak jenguk blog ni... Ada yang rindu ke? Heheh.. Sekarang ni Anna terrrrlaluuuu sibuk dengan assignment yang bertimbun. Kebanyakkannya nak kena sattle b4 balik bercuti HARI RAYA. Sebab lepas raya ada mid term exam lak. Huhu..

Actually hari ni rezeki berbuka puasa FREE.. Best.. best.. We all gi dengan bas (3 buah). Ramai tau join. Lokasi untuk berbuka puasa hari ni adalah D'Restoran Kampung Nelayan, Ladang Pendas, Gelang Patah. Sebenarnya pihak Kolej bagi penghargaan kepada semua atlet yang mengambil bahagian dalam Sukan Antara Kolej Mahasiswa (SUKAM) baru-baru ni. Jom layan gambar2 dulu..

Wajah ceria sebab nak makan free.. hehe. Gambar b4 bertolak. 6.00 pm


Dalam perjalanan ke Gelang Patah punyelah jammed. Dah hampir kul 7.00 pm kami semua masih dalam perjalanan. Lastly, kedengaranlah azan berkumandang. Berbuka puasa makan gula-gula. Hihi. Alhamdulillah~ We all sampai sana kul7.20 pm. Sampai je terus makan. Tak sempat nak ambil gambar hidangan. Hidangan bertema seafood. Nasi putih, sotong goreng tepung, udang sweet sour, siakap 3 rasa, sayur chap cai.

Bergambar setelah solat Maghrib. Perut dah kenyang~ Lalalala..

Sebelum bertolak balik, sempat la bergambar. Kami bertolak balik UTM kul 9.00 pm. Dalam perjalanan balik tu sempat lagi tertido. Semalam tak tido siapkan keje. Sampai mata pun dah jadi mata panda dah. Owhhh.. Tidak.. Malam ni stay up lagi ke..??

Sebagai kenangan: 
Barisan Felo dan Pembantu Felo bersama family Dr Anizu, Pengetua KTF




Kenapa aku tidak dapat apa yang aku idam-idamkan?

Firman Allah, maksudnya: "Boleh jadi kamu membenci sesuatu padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi pula kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu, sesungguhnya Allah amat mengetahui sedang kamu tidak mengetahui." (Surah Al-Baqarah: 216)

6 comments on "Berbuka Puasa di D'Restoran Kampung Nelayan"

Tomato Gurl's Life on August 25, 2010 at 2:03 AM said...

rindu anna...xdatang bw kat blog cik tom pun...waaaa T_T

annazanariah on August 25, 2010 at 3:32 AM said...

cik tom.. jgn nangis... huhuhu..
anna tak bw kat blog mana2 lagi. tak sempat. dah dua hari kot kat bw. ni pun baru nak ambik mood balik.. thanks datang.. :)

kasih suci on August 25, 2010 at 11:55 AM said...

besh kan lauk pauk yg disediakan...murah pulak tu...sampaikan nk pecah perut masing2 makan banyak sangat..hehehe

annazanariah on August 25, 2010 at 1:26 PM said...

best mmg best, tapi tak leh lawan buffet pulai spring lagi kot. lagi puas makan. hahaha.. apa2pun, syukur.. masih diberi kesempatan untuk berbuka puasa dengan hidangan yg mewah.. huhu..

Tomato Gurl's Life on August 25, 2010 at 3:39 PM said...

anna, cik tom gurau je..tapi siyez rindu jgk nak chat ngan anna :)

annazanariah on August 25, 2010 at 6:06 PM said...

hehe.. tu la kan? :)

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal