Saturday, July 31, 2010

Tag from Sis Watie

Posted by annazanariah at 7/31/2010 03:59:00 PM


Happy Weekend....~

Hari ni Anna juz nak update blog dengan entri bayar hutang tag.. Dah lama dah Anna kena tag ni, tapi asyik bz je, hari ni baru sempat nak buat. Sorry ye sis.. hehe..
Tag ni datangnya daripada sis Najwa.. Jom tgk blog beliau yg pinky tu. Ada gambar beliau sekeluarga dengan sepasang anak yg comel...~ Jom klik SINI.. :)





Actually tag ni Anna pernah buat dah.. But, tak kisah lah buat entri lagi sekali sebagai menghargai pemberian rakan2 kan? Untuk kak Najwa, boleh view kat SINI ek. Rakan2 yang lain pun kalau nak tau ape jawapan setiap soalan tu boleh juga view kat SINI.. Hehehe..

Sampai ketemu lagi.. :)




Current mood: Happy!


4 comments on "Tag from Sis Watie"

tehr on July 31, 2010 at 5:56 PM said...

Bag tags
hehehe... ni bag nak balik kampung ke ni?

annazanariah on July 31, 2010 at 7:03 PM said...

beg nak balik kg pun boleh juga.. hehe..

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. on August 1, 2010 at 1:06 AM said...

haaaaaaaaa...mode happy adik akak ni...sure sbb baru balik dating ni..hehehe take care dear :):):)

annazanariah on August 1, 2010 at 1:25 AM said...

hehe.. mana da dating kak.. buah hati jauh.. happy sebab weekend, dapat rest, gi jalan2.. baru balik jusco bukit indah ni.. hari ni tak BW pun.. :)

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal