Wednesday, August 11, 2010

3iga Hari 2ua Malam

Posted by annazanariah at 8/11/2010 01:26:00 AM
Rindunye.....~

Dah tiga hari dua malam Anna tak jenguk blog. Rindunya kat U all. For those yang datang jenguk blog Anna, thank you soooooo much!!!. U all rock la! Hehehehe.. So malam ni, Anna nak update la ke mana Anna menghilang. Bercuti? Yes, bercuti tapi bukan saje2 gi makan angin. Ada perkara perlu dibereskan. Actually Anna bertolak dari JB ke Serdang dengan menaiki bas kul9.30pm. Sampai Serdang kul2.30am. Mujur my fren Cik Dina dah tunggu. Takot jugak pagi2 buta turun situ. Huhuhu..

**************************************************************

 
7 August
Training for Trainers~

Sampai di UK Perdana kul 9.00 am. Wow.. mmg best stail training kat sini. Informal and santai. Credit to Sis Any for sharing the experiences. Anna bercadang nak edarkan questionnaire untuk geng trainers ni next month..  Hope supervisor setuju dengan proposal Anna. Rasanya tak perlu bercerita panjang tentang content training ni.. Later la kalau Anna rajin.. Hihihi..

****************************************************************


8 August
Jalan-jalan cari Makan~

Anna keluar rumah agak lewat. Kul 12 pm. Plan nak ke SOGO, tapi terpaksa dibatalkan sebab fikir2 balik, parking sure susah sebab masing2 nak berebut membeli-belah time Mega Sales ni. So, Anna n Dina decide untuk makan je kat area Bangi. Fikir punye fikir, kami pun buat keputusan untuk makan di SAN FRANCISCO PIZZA! Nyummy.. sedap sgt tau.. Jom tgk gambar pizza yg unik tu...


San Fransisco Pizza Special


Inti pizza yg best. Shredded chicken + cheese yg melimpah, dihias dengan tomato dan hirisan cili padi
Drink: Strawberry Lime for me, Lime juice for Dina


Mushroom Soup for me, Carbonara Pasta for Dina 

Mmg layan la makan pizza ni. Sedap bangat! Harga kalau dibandingkan dengan Pizza Hut, mugkin lebih kurang je, tapi San Francisco ni mahal sikit. But, it's OK, yg penting puas hati makan. Bayangkan kami yg makan berdua order macam makan berempat. For sure la tak habis kan.. Finally pizza tu terpaksa di'tapau' sebab dah kekenyangan yang amat sangat. Hihihi..~ (Tak terbayang pizza tu sangat besar sebenarnya, tu yg order side dishes...)

Lepas makan, kami meneruskan aktiviti jalan2 di petang hari ke Jusco Balakong. Punyelah ramai manusia di sana. Rimas! Jap je kami kat sana, B4 Maghrib dah balik umah... =)

**********************************************************

8 August
Dua jam yang sangat bermakna~

My dinner with heartthrob! Yeay... Destinasi kali ni adalah AUSTIN STEAK HOUSE! Mmg best.. Tempat dinner yang romantik dan tenang. Even ramai orang (boleh dikatakan full house), servis diorang cepat. Makanan yg kami order sampai dalam masa 20 minit je. OK la kan.. =)



Kami sampai situ dah kul 9pm. Mujur la order cepat sampai sampai. Makan + borak, sedar2 dah kul 10.30pm. Owhhh.. cepatnya masa berlalu. Apa yg best, Anna dapat hadiah bezday in advance.. Hehehe.. Thank you so much dear.. Love it!



Lamb Chop + Durian belanda Juice for him
Smoke Salmon + Belimbing Juice for me
Enjoy the foods.. =)

**************************************************************

9 August
Mode kesedihan~

Jam dah menunjukkan kul 9.00 am. Masa untuk balik ke JB. Even dapat spend masa in the very limited time, Anna tetap bersyukur. Anna terima segalanya sebagai hadiah dalam kehidupan Anna.. Takmo sedih2.. Yang penting focus untuk study dulu. Step pertama untuk survey responden dah menampakkan hasil yang positive. Hopefully tak timbul masalah dalam pengumpulan data kelak. Thesis oh Thesis! Huhuhu...

Gonna going to KL again once my supervisor approve the inventory. 

******************************************************************

Terjawab sudah persoalan ke mana Anna bercuti 3 hari 2 malam tu kan? Sambil menyelam minum air.. Hehehe... Stop dulu la.. Daaa...



Pssstt! Nak gi buat lucky draw lak untuk tentukan pemenang Anna's Birthday Giveaway :)

11 comments on "3iga Hari 2ua Malam"

[ "Fun"hans ]™ on August 11, 2010 at 1:39 AM said...

lucky draw ??
waaa...
nak join2...
nnti ada bley join bgtau k??
mner ler tau kot2 lucky kewr??

dapat lah lappy baru 1..
hoho...

;DD

Tomato Gurl's Life on August 11, 2010 at 6:09 AM said...

sedapnyer lamb chop...wah anna dpt present jam..tahniah2...hepi besday ye dear..
p/s: anna..cik tom ade bg award..amik ye..tQ

De'din on August 11, 2010 at 6:25 AM said...

huh..
nmpak gambar piza tu tba2 terliur ja..

btw, selamat berpuasa dan semoga ramadhan kali ini lbh bermakna

kasih suci on August 11, 2010 at 7:28 AM said...

wah..dpt hadiah jam tangan ea..best2...happy birthday my fren...(",)

PinQib on August 11, 2010 at 12:47 PM said...

heppi birthday.. to u...



Latest entry. Mai la singgah. 
Apa menu sahur anda?

lissaliyya on August 11, 2010 at 1:05 PM said...

happy birthday anna...
hehehe, dpt jam tue....
kehadiran anna sgt berharga pd 'si dia' krn anna bagaikan masa.. amat penting dlm kehidupannya =)

annazanariah on August 11, 2010 at 2:06 PM said...

@ fun hans.. lucky draw tu dah tutup dah.. kalau da rezeki, later anna buat lagi ea. dah ada list pemenang. jap2 lagi baru nk buat entri.. hihi..

annazanariah on August 11, 2010 at 2:08 PM said...

@ cik tom.. wah.. mmg sedap.. hihi.. recommended for u to try dear.. ada award? OK, later Anna g amik ye.. TQ~

@ De'din... nampak je dah terliur kan? kalau rasa mmg nak lagi.. kalau duduk area seksyen 8 bangi, boleh la gi berbuka kat sana..

annazanariah on August 11, 2010 at 2:10 PM said...

@ kasih suci.. thanks dear.. :) bahagia bangat deh! heheh..

@ Pin Qib.. thanks..

@ lissaliyya... thanks sista! hehe.. sungguh indah kata2 mu itu.. hmm.. 'ibarat masa'.. i like.. heheh..

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. on August 12, 2010 at 7:23 AM said...

Salam dear anna...lama cuti kan..tp mesti letih sbb travel jauh2..hehehe anna tengah wat FYP ke..?...best wishes to u kay dear.. :)

haaaaaaaaa........reveal pun heartthrob dia...and super romantik ok..makan kat tpt romantik, dpt pulak hadiah jam..hmm, hilang penat!hehehe mwahx

annazanariah on August 13, 2010 at 6:11 PM said...

salam kak lin..

letih tu, letih jgk la.. tapi terubat keletihan tu sebab.. hehehe...

anna tgh buat thesis.. boleh la category FYP. hehe.. doakan ye..

love u sis.. :)

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal